lördag 19 november 2011

Funkar inte??

Det verkar vara något knas med blogspot idag för jag har haft problem att skicka blogginlägg från mobilen hela dagen!

Vi har i alla fall fått dagen att gå :) Vi gick en runda på stan, köpte present och lite annat smått och gott och avslutade med lunch på McDonalds! Sen ringde vi in barnvakten (mormor) och åkte ut till falla för att titta på fläkten! Den var riktigt snygg, men nackdelen är att vi måste förmodligen dra ett rör rakt upp ända till taket, vilket innebär att det kommer bli en stolpe mitt i (det som ska bli) sovrummet. Nu funderar vi på om det går att göra något vettigt av det, kanske sätta upp en vägg från stoplen och skapa en liten myshörna/läshörna eller något liknande... Hmm, svåra beslut... :) Fläkten var i alla fall superfin och det vore ju toppen om man slipper han en fläkt som skymmer sikten mitt i rummet!!

Mätta





Nu är vi klara på stan och dessutom mätta och glada! Vår unge måste vara sjuk eller nåt idag för han vägrade äta glassen vi köpte till honom! Stackars morsan som fick äta två ;)


Morgonens lut :)


Godmorgon!
Här fick vi sovmorgon idag, Anton väckte oss inte förrän kl 6:30 (det är verkligen sovmorgon med tanke på hur veckan har varit). Så nu har vi hunnit dammsuga, slänga in en tvätt i tvättmaskin och ätit frukost och har just nu ett skönt lut framför tvn :)

Vi ska snart bege oss ner till stan för att strosa lite och köpa en present till en liten kille som fyller 1 år på tisdag :)

Senare idag ska vi förhoppningsvis åka ut till Falla och titta på köksfläkten som Plåt-Emma har satt in i sitt nybyggda hus. Det är en fläkt som är inbyggd i taket och alltså inte går ner och stör sikten i rummet alls. Vi funderar på att sätta in en sån i vårt kök!

Ha en mysig lördag, det ska vi ha :)

Av någon anledning funkar det inte att lägga upp bilder just nu, men senare idag ska jag göra ett nytt försök så ni får se bilder från morgonens lut och fläkten :)

Uppdatering kl 22:39: Nu verkar det funka med bilderna också. Förmodligen var det min iphone som hade låst sig och när jag löste det ramlade det in bilder och inlägg här på bloggen :)

 

fredag 18 november 2011

Bra dagislämnimg!


Idag gick det riktigt bra på dagis, Anton sprang in på en gång för att pussla. Han hade knappt tid att säga hejdå till mamma :)

Nu är jag på väg till jobbet! Förhoppningsvis kommer jag ifrån tidigt idag så jag och Anton kan ta helg lite tidigare än vanligt :) Funderar på om vi inte ska följa med familjen Berg till simhallen och McDonalds i eftermiddag?! Var länge sen och det vore lite mysigt faktiskt :)

Här ovan ser ni hur mina tröttgrisar låg och sov strax innan jag väckte dom kl 6:30 :) Anton har haft lite dåliga sömnrutiner den här veckan. Två mornar har han vaknat och vägrat somna om kl 5, en morgon var det kl 3. I gårkväll sov han oroligt så han fick sova i vår säng, kl 3 vaknade han och skulle inte ligga still och sova längre, tror han somnaade om runt 4-tiden igen. När min klocka ringde vaknade han faktiskt inte idag (vilket han alltid gör annars) så jag har göra mig i ordning och till och med äta frukost i lugn och ro innan jag gick och väckte mina grabbar :) Det är morgonlyx för en morsa ;)


torsdag 17 november 2011

19 månader


Idag blir den här snyggingen 19 månader :) På bilden ser ni hans nya favoritsyssla, bygga med klossar :)

Idag efter jobb och dagis var vi och tittade på köksfläkt. Vi får mäta och diskutera ikväll och försöka bestämma oss snart!

tisdag 15 november 2011

Min lurige gubbe


Glömde ju helt bort att berätta, men igår ville Mathias ta med mig ner i köket för att mäta för en köksfläkt! När vi kommer ner ser jag att det hänt grejer där :) Han hade tagit ledigt på eftermiddagen och fortsatt bygga tak med snickaren! Det var därför han tjatat så mycket om att vi skulle ner dit :)

Nu sitter de visst fast och kommer inte vidare förrän vi har köpt en fläkt, bäst att börja titta runt då!! Jag gillar dessa fläktar, men vet inte om den blir för klumpig i vårt kök?!


Vi har också kikat på de här:


Sen gillar jag ju fläktar som ser ut som en vanlig taklampa :) men tror inte de funkar i vårt kök!!




Och ja, jag är fortfarande vaken ;) Jag kände mig lite piggare efter min powernap, men nu blir det sängen för min del!!

Natti igen :)

Grattis svärfar :)



Grattis svärfar på födelsedagen :)
Vi har idag varit hemma hos svärföräldrarna och ätit god smörgåstårta och gräddtårta. Tyvärr var inte familjen Lindberg/Jakobsson särskilt pigga idag eftersom unge herr Lindberg bestämde sig för att det var morgon kl 3 i natt :( Det var ungefär den tiden han började böka runt i vår säng (som han sov i för att han hade svårt att komma till ro igårkväll) och började sparka mig i ansiktet. Det var då lite svårt att sova så jag har varit vaken i princip sedan dess!! Nu kom vi hem från kalaset för någon timme sen och jag är så trött så jag har huvudvärk och känner mig illamående, har faktiskt till och med sovit en stund när vi kom hem!!

Nu ska jag nog faktiskt ta panodil och krypa ner i sängen för natten, tror aldrig jag har lagt mig så här tidigt någonsin förrut :) Så natti på er :)

söndag 13 november 2011

Glad fars dag!


Eller hur man nu säger :) Jag gissar att det är många som har firat sina pappor idag inklusive Anton :) Jag önskar att jag hade kunnat fira min käre far idag också, men jag skickar en hälsning i alla fall! Jag älskar dig och saknar dig massor pappa och jag önskar att du var här och fick träffa min underbara familj <3

Grattis Fanny 5 år :)


Vi är i Gunnebo och har ätit varma mackor, kakor och tårta!
Nu är Anton trött och borde sova lite, men det händer alldeles för mycket kul här för att sova :)


Sena som vanligt...


Sena som vanligt, men nu är vi på gång till Gunnebo! Vi skulle ha varit där för 5 minuter sen, men det är ju vi i ett nötskal :)

Sänglampa?!


Sprang på en jättefin vägglampa dom jag tror skulle funka superbra som sänglampa i vårt sovrum!! Värt att ha i åtanke framöver :)

Far

Delar med mig av en bild på en lätt bakfull far i sina för dagen nya pyjamasbyxor! Anton har verkligen legat i och fixat och donat ;) Inte bara har han fixat present till sin käre far, han har också fixat frukost på sängen med ostmackor och gurkskivor skurna som hjärtan ;) Inte dåligt vad han kan den lille killen ;)


Nu ska jag ta en dusch och sen slå in några presenter för om två timmar ska vi på kalas i Gunnebo. Fanny fyller 5 år idag och Bettan fyller 25 (?! eller nåt) nästa helg :) Bäst att skynda på lite nu, klockan går snabbt ser jag! Måste hinna ta hand om tvätten som är igång just nu också!!