torsdag 13 mars 2014

Min målare

Godkväll!


Hoppas ni mår bra, det är väldigt tyst härinne så jag hoppas att ni fortfarande kikar in hos mig ibland?!

I detta huset är det just nu tyst och lugnt, ikväll var det inga som helst problem att natta två trötta barn efter bus, bad och kvällsmat. Mathias är uppe och målar lister. Ett evighetsjobb tycks det som eftersom han har sysslat med det varenda kväll denna vecka (med undantag för igår när jag smet iväg på en tjejmiddag). 


Vad har ni för er så här på torsdagkvällen?

Nu hör jag att han ber om vatten där uppe, bäst att gå upp och serva min gubbe så bra jag kan :)

tisdag 11 mars 2014

En sneak peak


Godmorgon på er!
Igår fick vi hem en efterlängtad leverans, nämligen klinkersplattorna som ska ligga framför kaminen. De ser superfina ut och nu ser jag fram emot att se hur det blir på plats! Tänkte att ni ska få en liten titt på vilka jag valde till slut, nu återstår bara att välja i vilket mönster vi ska lägga dem. Kanske som mönstret ovan? Vad tycker ni?




Nu måste vi skynda oss iväg till dagis, sedan ska jag hem och söka några jobb som ligger och väntar på mig, tvätta lite och kanske köra ett varv med dammsugaren, hinner kanske med en powerwalk också. Man får passa på när barnen är på iväg!

måndag 10 mars 2014

Grill- och sandlådepremiär


Igår var nog om möjligt ännu varmare än i lördags, eller det blåste i alla fall inte lika mycket. Jag och barnen började dagen med en bingo-promenad ute på stadens camping för att sedan komma hem till grillad korv i trädgården, sandlådepremiär och trädgårdsröjning.
 
 



 


 Dagen avslutades precis som lördagen med lite spackling för min gubbe. Efter barnen somnat var även jag uppe och hjälpte till en stund med att måla lister. Det går sakta men säkert framåt med bygget!

Idag kickar vi igång nya veckan med lika fint väder som helgen har bjudit på, så jag och barnen ger oss nog ut en sväng här snart! Efter den här mysiga och vårvarma helgen har jag massor av nya krafter och jag ser fram emot tjejmiddag, simning och promenader i veckan som kommer. Hur ser er vecka ut?