lördag 17 september 2011

Sjuk mamma!

Nu är det konstaterat, magsjukan har drabbat även mig :( Just nu är jag ensam med Anton, men mormor är på ingång och ska hjälpa mig med honom tills han är nattad! Sen kommer Mathias hem runt midnatt så jag hoppas Anton sover bra åtminstone fram till dess!!

Mathias verkar ha fått en lindrig släng av magsjukan han också, men han har trots detta haft trevligt på kryssningen :)

Skickat från min iPhone

Tårtkalas


När man fyller 17 månader får man äta kladdkaka :)

Anton 17 månader

Idag är det 17 månader sedan vår lille prins föddes! Jag kan inte fatta att tiden gått så snabbt och att han blivit så stor :) Han är nuförtiden mycket medveten om vad han gör och vad vi säger (även om han inte alltid lyssnar) ;)
Han är fortfarande hos mormor men nu saknar jag honom så mycket så jag måste gå och hämta hem honom, mammas lille skatt :)

Ha en mysig lördag nu :)

Skickat från min iPhone

fredag 16 september 2011

Mamma-kväll :)


Sen middag, vin, chips och One Tree Hill på tvn :) Jag lyckades få mormor att ha Anton över natten så inatt ska jag sova en hel natt, det var inte igår kan jag säga ;)

Jag stannade dock kvar och nattade Anton hos mormor och det var inte helt lätt kan jag säga!! Först strax efter kl 21 sov han så jag är nyss hemkommen!

Tröttis


Man blir trött när man är sjuk :)

Vi slöar framför tvn, Mathias sitter på bussen på väg till Stockholm och Åbo-kryssningen. Farmor var här hos Anton förrut när jag jobbade. Vi hann fika innan hon åkte till sitt jobb! Jag tror att morbror kommer förbi snart :)

Så ser vår fredag ut, vad gör ni?

Dåligt med bloggande

Jag är dålig på att blogga just nu, jag vet, men det beror helt och hållet på tidsbrist!! Mina dagar ser ut ungefär så här: gå upp, gå till jobbet, komma hem, äta middag, natta barn, somna i soffan! Nu har jag nyss vaknat till och flyttat mig från soffan till sängen. Anton vaknade nyss och var otröstlig så nu ligger bredvid mig i vår säng, mys :)
Hans magsjuka blev det inte så mycket mer med den vanliga vägen! Däremot kommer det rejält bakvägen just nu :(

Imorgon åker Mathias till Linköping och sen vidare mot Stockholm för kryssning tillsammans med Micke så i helgen är det jag och bajs-Jocke som hänger tillsammans ;)

Natti natti!

Skickat från min iPhone

onsdag 14 september 2011

Sjukling!

I förra veckan hörde vi att det gick magsjuka på dagis och gissa vem som fått det nu!?! :(

Dom ringde nyss från dagis och bad oss hämta Anton så fort som möjligt så nu är det väl bara en tidsfråga innan vi får det också!!! :(

Skickat från min iPhone

tisdag 13 september 2011

Mums :)

Tisdagkväll och äppelpaj :)

Här har jag gjort äppelpaj som vi strax ska avnjuta tillsammans med lite vaniljvisp :)

Dagen idag har gått snabbt, vi har haft studiedag på jobbet vilket innebär möten och gruppdiskussioner hela dagen! Efter jobbet blev det lite Antonmys medan pappa klippte häcken ute. Dagens middag bestod av Antons nya favoritmat fiskpinnar och potatis :) Nu sover han sött i sin säng och vi ska som sagt ta lite kvällsfika här!

Hoppas ni har en bra kväll, det har vi :)

Ingen gråt :)

Idag var första dagen som Anton inte grät när jag lämnade honom på dagis, framsteg :) Han sträckte ut armarna mot mig, men ingen gråt :)

måndag 12 september 2011

Regnkläder??

Jag trodde i min enfald att personalen på dagis tar på regnbyxor om det är blött ute och barnen ska leka i sandlådan, men jag hade tydligen fel!!! Regnkläderna jag har tagit med till dagis kan jag ju lika gärna ta med hem igen för här gör dom större nytta!
Så j**la kul är det inte att tvätta :(

Uppdatering: Till saken hör att ungen kom hem blöt och kall och inte alls glad :(

Present till mig själv ;)

Jag har länge haft ögonen på något och ikväll när jag hittade en rabattkod från webbshoppen Creative Lounge slog jag till! Vad det är? Det får ni veta när jag får leveransen, tyvärr kommer det dröja några veckor (närmare månaden)! Lång leveranstid på denna populära pryl ;)

Hög tid att sova nu, natti natti!!

Skickat från min iPhone

söndag 11 september 2011

Kaffegubbe...

Det finns två kaffegubbar i det här huset ;)

Rensardag


Idag har vi en rensardag, och alla hjälper till :)


Igår åkte vi lite spontant till Linköping. Vi hade inga speciella ärenden, men vi lyckades få dagen att gå ändå ;) Vi var på Lindholms Interiör och tittade på tolixstolarna, sen hann jag besöka Make Up Store en kort sväng också :) Därefter åkte vi ut till Ikano-huset och köpte lite kläder, mest till Mathias, men lite till mig och Anton också! Ikea fick ju så klart också ett besök av oss, där mötte vi upp med Sofia, Christian och Tilda som hade varit i Söderköping på medeltidsmarknad tidigare på dagen.

Så idag städar vi och packar upp lite nytt smått och gått vi köpte igår :) Bilder kommer senare!!

Söndagsmorgon

Vi startar söndagsmorgonen lite lugnt! Pappa sover, jag ligger och vaknar till och Anton sitter i vår säng och leker med en kyckling och en lastbil :)