fredag 16 augusti 2013

En ny hemlighet...


Tack så hemskt mycket för all hjälp med att hitta en ny skärm, ni är underbara :) Jag har nu i alla fall hittat en låneskärm så nu kan jag blogga igen! Tack så mycket Kicki (och Jessika)!
Har ni förresten sett att det numera går att köpa Victoria's Secret produkter i Sverige!? Jag har sett flera webbshoppar som har dessa och denna klickade jag hem nu i veckan och testade den första gången igår. Detta blir verkligen min nya favorit, vilken bra lotion och vilken underbar doft. Trots att det nu snart är ett helt dygn sedan jag smörjde in mig luktar det fortfarande gott! Jag valde som ni ser Coconut Passion, men det finns hur många dofter som helst att välja på. Har ni testat den och i så fall vilken doft? Jag köpte min härifrån.


Här har vi avverkat fredagsmiddagen som idag bestod av kyckling och potatisgratäng och nu håller vi på med nattningen. Snart väntar en dusch (och kanske lite Coconut Passion-lotion) och sedan ska cashewnötter (mitt nya beroende) och ett glas vin intas i soffan tillsammans med älsklingen.

Ha en trevlig fredagkväll!

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Godmorgon! 

Hur har ni det idag denna soliga och höstkyliga fredag? Vi har det bara bra och idag har jag båda mina små troll hemma hos mig! Vi får se vad vi hittar på idag! 

Igår hade jag tänkt visa er ett renoveringsinlägg här på bloggen, jag hade foto och allt klart. Men när jag slog på datorn upptäckte jag att vår datorskärm hade checkat ut! Så irriterande, allt finns där men jag ser det bara inte. Så nu börjar projekt köpa ny skärm! Är det någon av er som har en skärm som inte används som vi kanske kan få låna till vi hittar en ny eller köpa? Så länge får ni stå ut med bildlösa inlägg!

Nä, nu ska jag slänga i mig frukosten här och sen köra ett varv med dammsugaren!

Vad har ni för planer för dagen/helgen?

onsdag 14 augusti 2013

Vardagsrutiner

Godmorgon (eller förmiddag kanske)!


Här börjar vi komma in i vardagsrutinerna lite nu och nu är det verkligen höst i luften. Dock så har dagislämningarna varit lite jobbiga eftersom Anton inte alls vill vara där. Varje morgon när jag lämnar är det skrik och gråt och han vill inte alls vara där. Men sen när jag har gått så vet jag ju att det går hur bra som helst, men det är ju inte roligt att lämna honom när det är så här varje morgon. Något som däremot är bra är att han blir jätteglad när jag och Stella kommer och hämtar honom på eftermiddagen (så var det inte innan sommaren på gamla avdelningen, där ville han inte gå hem). Det är väl i och för sig bra att han trivs hemma :)

På bilden ovan ser ni honom, min lille linslus som alltid hoppar fram framför kameran när jag ska ta kort på något annat :)

Här har jag och Stella precis kommit hem efter en promenad. Hon sover i vagnen nu och jag tänker sätta mig och bläddra i en inredningstidning och leta inspiration en stund innan det är dags för lunch.

Förresten så var besöket hos Astrid Lindgrens Värld i söndags bra, förrutom regn- och åskskurar och ett svimningsanfall. Anton lämnade sina nappar till Pippi som han hade pratat om i flera dagar innan och han har nu varit nappfri sedan i fredags!

Hoppas ni har en bra onsdag!

söndag 11 augusti 2013

Dörren och ALV

Godmorgon på er!

Här håller vi på att göra oss i ordning för en dag i Astrid Lindgrens värld. Alla ska ha frukost, kläder på sig och det är mycket som ska packas när man har med sig två små barn. Nu hoppas vi bara att vi slipper regn under dagen, men det ser tyvärr inte så ljust ut!


Tänkte bara uppdatera er om vår dörr innan vi åker iväg. Igår (strax innan åskovädret drog in över staden) så lackade Mathias dörren en sista gång och nu ser den riktigt snygg ut som ni ser. Sen fick han stå med två kvastar och hålla upp en presenning över dörren medan lacken torkade och regnet vräkte ner, men det är en annan historia :) Nu var det ju bara frågan om vilket dörrhandtag vi ska ha! Jag är jätteförvirrad och hittar egentligen inget alls som jag gillar! Hjälp, idéer tack...


Nä, nu är det bäst att vi börjar packa in oss i bilen, vi ska även möta upp två andra barnfamiljer som också ska dit, det blir nog en rolig dag (och JA, regnkläderna är med)!