lördag 18 februari 2012

Grattis Vickan och Danne :)


Till er underbart söte lille prins och grattis till Vilgot som blivit storebror :) Vi längtar efter att träffa er nyaste familjemedlem :)

Tidig lördagsmorgon

Här pågår tv-tittande för Anton, blogg-läsande för mig och sov för Thias! Två av oss har redan varit vakna i 1,5 timmar. Lägg då till att lille herrn vaknade precis när jag skulle gå och lägga mig igårkväll (kl 22:30) och var inte alls sugen på att somna! Kl 1:30 somnade vi i alla fall äntligen! Ni kan ju då snabbt räkna ut att det inte blivit så många timmars sömn och att jag är trött idag!

fredag 17 februari 2012

Äntligen!

Nu är mina grabbar hemma :) Jag har tagit mig upp ur soffan och ska försöka fixa lite middag, men känner att jag är matt och svag :(

Långtråkigt...

Nu har jag varit hemma i 1,5 dagar och jag har sååå tråkigt :( Tror att febern har gett med sig nu, jag har inte tagit någon panodil sedan i morse! Däremot så hänger den här envisa och jobbiga förkylningen och hostan kvar :(

När jag ligger här nerbäddad i soffan ser jag Antons leksaker som står här och väntar på att han ska komma hem och leka med dom! Jag saknar mina grabbar som tusan nu, hoppas de kommer hem snart :)

torsdag 16 februari 2012

Presentvisning

Jag lovade ju att visa er presenterna Thias fick i tisdags när han fyllde år, här är dom :)

Förresten så gick jag hem från jobbet idag och ligger nu nerbäddad i soffan med filten och nässprayen som bästa vän :( Trots att jag var kallsvettig imorse tog jag mig till jobbet och lyckades kämpa mig igenom lektionen jag hade idag på förmiddagen! Som det känns nu så stannar jag hemma imorgon, men vi får se hur jag känner mig senare!

onsdag 15 februari 2012

Sjukling igen??

Även idag framåt eftermiddagen kom huvudvärken smygande, misstänker starkt bihålorna som inte är så fria som de borde. Dessutom har jag nog haft en släng av feber nu ikväll, jag låg nerbäddad i soffan och huttrade tidigare. Efter en panodil och en massa filtar känns det just nu bättre, men det verkar onekligen som om min förkylning som jag trodde höll på att gå över har kommit tillbaka och dessutom fört med sig lite feber :( Jag somnade visst på soffan för nästan två timmar sedan och har nu flyttat över mig till sängen för att sova vidare!

Idag på jobbet har varit en lång dag. Ett marknadsmöte som jag hade kl 10 och som jag trodde skulle vara klart på någon timme drog ut på tiden och vi var inte klara förrän kl 13:30. Hann med andra ord inte alls med vad jag hade tänkt på jobbet idag, men vi får hoppas att mötet ger mycket framöver :)

När jag hämtade Anton på dagis idag var han inte alls pigg på att följa med hem. Han hittade på alla möjliga ursäkter för att inte klä på sig och följa med inklusive rymma till en annan avdelning och börja leka där istället :) Det tog över en halvtimme innan vi var på väg hem i pulkan :)

Natti natti på er :)

tisdag 14 februari 2012

Grattis mitt hjärta :)

Idag är det alla hjärtans dag och inte nog med det... Det är också mitt stora hjärtas födelsedag! Stort grattis på födelsedagen älskling :)

I morse fick han öppna sitt första paket, en fin mössa som jag hoppas han kommer använda. Nu på kvällen öppnade han paket nr två som innehöll det lite större paketet, en fin stekgryta från Le Creuset, som jag fyndshoppade från nätet förra veckan! Ska bli spännande att prova den sedan. Jag lovar att fixa fram en bild på presenterna sedan.

Nu är det hög tid att sova! Har haft en jobbig huvudvärk som kom smygande framåt eftermiddagen idag, så jag ska försöka sova bort den...

måndag 13 februari 2012

Tröttkillen och byggkillen :)

Mina två älsklingar, den ena bygger på vårt kök och den andra somnar på skötbordet efter badet ;)

Nu sover den minste av dom, han orkade inte ens dricka upp all välling! Den andre är nere och förbereder inför målaren som kommer och ska spackla taket i köket på onsdag! Dessutom fick vi finbesök, en kortvisit men bättre än inget ;)

Förresten så åkte stora killen pulka till dagis idag (för första gången). Han har inte velat det tidigare, men idag tyckte han det var jätteroligt :)

söndag 12 februari 2012

Fikatajm :)

Vi (läs Bettan) har bakat mumsiga muffins med hallon och mjölkchoklad, så nu blir det fika :) Vi är fortfarande kvar i Gunnebo om ni nu inte förstod det :)

Pulkaåkning

Vi är i Gunnebo och ska äta lite lunch! Vi har varit i pulkabacken där vi mötte upp vår lille älskling! Oj, vad jag har saknat honom :) Pulkaåkningen tyckte väl Anton sådär om. Han var lite tveksam och när han upptäckte att Grodan inte var med blev han helt hysterisk! Men efter en ylande pulkatur bort till bilen var ordningen återställd :)

Just nu sitter kusinerna och äter vindruvor och tittar på Mamma Mu!

 

Mätt och trött

Har precis landat hemma i sängen nu och är mätt och trött som tusan! Middagen på Två möjligheter var en av de bästa jag har ätit! Förrätten bestod av trattkantarellsoppa med fläsklägg, huvudrätten av lammytterfilé och vildsvinsstek med rotmospuré och desserten var en passionsfruktsparfait rullad i kokos med lemoncurd och med en kupol av vit choklad (se bilden)! Allt var supergott och kvällen var supertrevliga, tack alla inblandade :)

Vi avslutade kvällen med att åka hem till morsan, äta chips och titta på melodifestivalen. Vissa av oss somnade visst en stund i soffan också ;)

Nu kommer jag somna på två röda och njuta av min sovmorgon imorgon :) Sen ska vi hämta hem vår lille älskling som jag saknar som tusan...

Natti natti på er!