lördag 16 juni 2012

På bygget...

Börjar det likna ett kök! Dock är inte allt på helt rätt plats än, men man får ändå en känsla för hur det kommer bli och det blir jättebra :)

Golvet är dock inte färdigt än, men det får golvkillen lösa efteråt!!

Nu är vår pizza här närsomhelst! Underbart med hemkörning ;)

tisdag 12 juni 2012

Picnic och köksmontering

Glömde helt bort att blogga igår, men det jag tänkte berätta var att vi var på picnic med Antons dagis! Det var hellyckat och jättemysigt :) Jag var lite dålig på att fota, men en bild har jag iaf :)

På vårt bygge har det stått still några veckor nu! Det beror definitivt inte på min duktiga gubbe! Han har legat i och monterat de flesta köksskåp och lådor och ställt upp dem i kontoret och rummet bredvid! Detta eftersom golvkillarna fortfarande inte gjort klart golvet i kök/matrum och de senaste två veckorna har de inte hört av sig alls! Idag hade de lovat att komma hit, men det ser inte ut som något är gjort! Tydligen var det ok att Mathias började sätta upp köket, så idag har han och Johan börjat lite smått :) Anton var ju så klart med och hjälpte till :)

söndag 10 juni 2012

Stugmys

Idag är vi ute i stugan och rensar lite! Anton och pappa myser under en filt efter maten. Det är lite omväxlande väder idag, varmt ena sekunden och kyligt nästa!