lördag 30 april 2011

Valborg

Ett glas vin, grillat och GP, perfekt kväll :) Tidigare idag hann vi med årets första besök i Tofvehult med Tessan, Krille och Kevin, mys :)

Hoppas ni har en trevlig valborgsmässoafton! Själv kommer jag nog slockna i soffan ikväll ;)

fredag 29 april 2011

Trädfälllning

Gårdagens stora händelse var att vi (med lite hjälp) tog ner fyra stora träd på tomten... Gissa om mina båda gubbar (eller tre om man räknar brorsan) var nyfikna då ;) Nu ska bara grann-gubben kapa ner träden så har vi ved för hela vintern, underbart :)

Här är bilder från den stora händelsen :)


Efter



Nyfikna killar... :)



En fönstergluttare

Skaplig vedhög... ;)
En liten titt inne i köket och vardagsrummet där min duktiga sambo var och jobbade igår också...

Panelen i köket nästan klar!

Vardagsrummet påbörjat
Och så avslutar jag med en bild på min stackars otursförföljde brors bil...

Mysfredag :)

Vi har haft en mysfredag med Åsa och Agnes (Fredrik kom förbi en kort stund också). Vi har lekt, shoppat, käkat lunch och shoppat lite mer :)

Detta är fynden jag gjort till Anton idag:




Dessutom kom äntligen hans Converse i rätt storlek idag:

Mor och son :)


Och sen lite Anton-bilder så klart :)

Så här hittade jag honom i morse,
inkrupen mellan skötbordet och
byrån i sovrummet ;)


Väntar på besök

Nu har jag kört en snabbstädning här hemma och sitter nu och väntar på trevligt besök... Åsa och Agnes kommer hit när som helst, ska bli jättekul att ses igen!

Senare idag ska jag lägga ut bilder på det stora som hände igår, håll er uppdaterade så får ni veta vad... ;)

onsdag 27 april 2011

Full fart hela dagen...

Idag blev en dag full av besök och promenader igen :) På förmiddagen lyckades vi äntligen bli av med några av banankartongerna i källaren (är det någon som behöver så säg bara till). Sen fick vi fikabesök av både Hoa och Eva! Eva hade goda nyheter, vi skulle få (mot en liten peng i kaffekassan) den gamla utemöbeln på hennes jobb som de skulle göra sig av med! Vi gick en promenad förbi och tittade på den sen blev det en "glo-på-hus-promenad" :)

Jag och gubben hade planerat en liten picnic i parken idag, men typiskt nog var det första dagen på länge som det var molnigt och till och med regnade litegrann :( Vi tog med Anton och gick och käkade på Corner (vi satt ute i alla fall ;) ), sen tog vi en promenad ner till stan för att avsluta middagen med en glass på McDonalds!!

Nu har vi precis betalt räkningar :( Thias är just nu iväg och får massage hos sin mamma, jag ska nog slösurfa lite på nätet en stund tror jag...

Förresten... Imorgon kommer Evelina hit!! YIPPI :D

Anton har hittat en ny kompis...

Men inte ens kissen går säker för onda ögat ;)

Han har varit mycket upptagen idag med att
hjälpa mamma sortera tvätt :)

Det blev jättebra... ;)

tisdag 26 april 2011

Äntligen ett inlägg :)

Har haft en liten (oplanerad) bloggpaus, men nu är jag tillbaka! Under tiden jag varit borta har vår lille oskyldigt söte son förvandlats till den här tuffingen ;)




För att kort summera: i söndags hade vi besök av Tessan, Krille och Kevin en kort sväng, sen kom Frida, Robert och Matilda på en snabb fika innan vi skulle iväg på middag hos morsan, gott gott :)

Kompis Kevin
Måndagen var vi ju också båda lediga (härligt), då fortsatte Mathias att sätta upp panel, Danne och Sofflan kom förbi på en snabbkaffe, Micke kom förbi och sa hej, sen följde gubben med ut på en båge-sväng (efterlängtat) och svärmor kom hit och busade med Anton innan det var dags för sängen :) Förresten hade vi visst haft fikabesök på förmiddagen också, Kenneth, Annelie och Max var här och tog en kaffe ute på trappan! Men det fikabesöket missade tyvärr jag då jag låg och sov som en gris, fick sovmorgon till 10:30, tillhör inte vanligheterna att jag sover så länge ;) Kvällen avslutades med lite kyckling på grillen, klyftpotatis och en god sallad, mumma :)



Idag har gubben jobbat och jag har haft en mysig fikadag :) Vid lunchtid kom Vickan förbi på väg hem från BVC, sen ringde Tessan så jag kastade ungen i vagnen och vi begav oss till Kvantum för att fika med Tessan och Kevin. Nu på kvällen har Anna och Peder varit här på fika också, mycket trevligt :)

Har varit dålig på att använda kameran idag, har faktiskt inga bilder alls från dagen, men bjuder på ett kort på sötisen från igår :)


Trevlig tisdagkväll på er :)

söndag 24 april 2011

Söndagsfix

Här har vi en lugn och skön söndag! Just nu sover Anton, farsan sätter panel i köket och jag går och plockar, städar och fixar!


Anton fixar och trixar han också :)




Vid 14-tiden kommer Frida, Robert och Matilda och hälsar på oss en kortis, sen vid kl 16 ska vi på middag hos morsan, Frida och Johan kommer också dit... Myssöndag helt enkelt :)