torsdag 19 januari 2012

Finbesök :)


Igårkväll fick vi finbesök lite spontant. Bambam, Maria och lilla söta Leo kom och hälsade på oss och stannade på lite fika och bebisgos :) Han föddes den 29 december och är alltså nu 3 veckor gammal och sååå söööt :)
Dessutom hade vi besök av svärmor, Britta, Hoa och massagebänken. Både jag och gubben fick varsin välbehövlig massage. Gissa vem som somnade som en stock igårkväll och inte ens hann till sängen. Man blir lite mörbultad av att sova i soffan ända till kl 4 på morgonen ;)

Efter jobb och dagishämtning igår hann vi dessutom med en tur till secondhand-affären där jag tidigare hade hittat denna fina skänk. Nu var svärfar och Mathias med och skulle bära hem den till oss! Tror den blir bra i matrummet sen. Den ska nog få sig lite slipning och ett lager färg dessutom.

Just nu sitter jag och Anton i soffan, äter frukost och tittar på Bolibompa. Bra start på dagen :)

Nu ska vi snart bege oss till dagis och jobb. Idag har jag fulltecknat på jobbet, lektioner, annonsproduktion och datorinstallation. Hur ser er dag ut?
Ha en bra torsdag alla!

tisdag 17 januari 2012

Grattis Anton!


Ville bara gratta min lille älskling på hans namnsdag och dessutom så blir han 21 månader gammal idag... Stort grattis till mitt hjärta, mamma älskar dig :)

söndag 15 januari 2012

Rensarhelg och bus i Verkebäck


Den här helgen har för vår del bjudit på städning, sovmorgon och besök i Verkebäck. Hela lördagen städade och rensade vi i källaren, Anton hängde med farmor. Vi fick en hel del gjort och vi lyckades till och med rensa ur rummet längst in vid badrummet så nu är det möblerat och lite mysigare! Det känns vi har fått ett extra rum :)


Idag fick jag en härlig sovmorgon, tack älskling :) Välbehövligt när Anton fått för sig att vakna kl 5 på helgerna nu för tiden... På förmiddagen var Anton och Thias ute och rensade i trädgården, jag passade på att städa badrumsskåpet. På eftermiddagen åkte vi ut till Verkebäck och hälsade på Sofia, Christian och söta Tilda. Vi blev kvar på både fika och middag, mycket trevligt. Anton och Tilda busade, kramades och pussades massor, sötungar :) Tyvärr var jag inte tillräckligt snabb med kameran för att fånga pussarna, men bilden här ovan fick jag i alla fall :)

Nu är det hög till för sängen! Imorgon är det måndag igen (varför går helgerna alltid alldeles för snabbt??) och det är bäst att vara så utvilad som det går! Natti natti!