söndag 15 januari 2012

Rensarhelg och bus i Verkebäck


Den här helgen har för vår del bjudit på städning, sovmorgon och besök i Verkebäck. Hela lördagen städade och rensade vi i källaren, Anton hängde med farmor. Vi fick en hel del gjort och vi lyckades till och med rensa ur rummet längst in vid badrummet så nu är det möblerat och lite mysigare! Det känns vi har fått ett extra rum :)


Idag fick jag en härlig sovmorgon, tack älskling :) Välbehövligt när Anton fått för sig att vakna kl 5 på helgerna nu för tiden... På förmiddagen var Anton och Thias ute och rensade i trädgården, jag passade på att städa badrumsskåpet. På eftermiddagen åkte vi ut till Verkebäck och hälsade på Sofia, Christian och söta Tilda. Vi blev kvar på både fika och middag, mycket trevligt. Anton och Tilda busade, kramades och pussades massor, sötungar :) Tyvärr var jag inte tillräckligt snabb med kameran för att fånga pussarna, men bilden här ovan fick jag i alla fall :)

Nu är det hög till för sängen! Imorgon är det måndag igen (varför går helgerna alltid alldeles för snabbt??) och det är bäst att vara så utvilad som det går! Natti natti!

1 kommentar:

  1. E dom inte lite lika Tilda och Anton? Ser ju nästan ut som tvillingar...!

    SvaraRadera