lördag 21 maj 2011

Duktig morgonkille :)

I morse vaknade Anton först kl 4:30, då var Mathias uppe och la ner honom i sängen igen. Sen vid 5:30 tyckte han att det var morgon, det tyckte inte morsan... Efter mycket bökande i mammas säng somnade han om (dock med fötterna på huvudkudden) och sov ända till kl 8 :) Nu har vi tränat på att stå själv i sängen en stund (Antons initiativ) och han är riktigt duktig!! Dags att fixa sen lördagsfrukost!!

Ikväll ska vi ut till Beverly och Morgon i deras nya hus på Gränsö och ha lite knytkalas med de andra lärarna på Östra :) Farmor hänger med Anton!

fredag 20 maj 2011

En väldigt sen julklapp :)

Förra veckan tog jag tag i ett projekt som har legat och väntat lääänge (närmare bestämt sedan 11 november)... Nämligen Johan och Fridas julklapp i form av foton... Jag redigerade och brände ut en cd! Så här blev resultatet på bäste bror och sötaste Frida :)










Så klart så gick det ju inte för dessa två att vara seriösa på alla kort ;)

God Jul Johan & Frida :D

Lekparken

Idag har Plutten varit i lekparken med mamma och farmor :) Han var måttligt road av gungorna och rutschkanan, mycket roligare var de andra barnen som var där... Farsan är på Bonnbacken och spelar brännboll med jobbet ikväll! Nu nattar farmor Anton och jag ska åka och hämta pizza till oss... Härligt :)

Vi började dagen med att som
vanligt riva ut allt från köksskåpen...

Fortsatte med att klättra på möblerna

Sen blev det en sväng till lekparken
för att gunga...

promenera...

rida på dalahästen...

åka rutschkana...

och spana på brudar :)



Sen var jag ju tvungen att testa
gungan hemma som nyss kommit upp!

Förresten så var jag på ett jobbmöte på förmiddagen idag, verkar lovande men inget spikat ännu, återkommer när jag vet mer :)

Förresten igen... :) Jag har ju helt glömt bort att berätta att Anton numera (ibland i alla fall) kan stå själv. Han kan också klättra upp för en trappa helt själv (med en nervös mamma i hasorna)... Han har gjort det två gånger hos mormor!!

torsdag 19 maj 2011

Jobba sent :(

Idag blev jag kvar på jobbet mycket längre än jag tänkt mig! Åkte därifrån runt 18-tiden :( Jäkla nationella prov :( Sen var det direkt till Kvantum för att köpa gröt till Plutten (måste han ju ha till frukost imorgon) och sen skynda hem för att hinna träffa min lilla skatt innan han skulle sova!! Jag han kramas med honom en liten stund i alla fall, hann till och med få med honom på några foton :)



Trött kille :)

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och inte göra ett dugg! Min allergi är mycket bättre nu efter två dagar med Kestine-tabletter, men mitt ena öga rinner konstant, jättejobbigt... Hoppas det går över snart!

tisdag 17 maj 2011

Lite bilder


Kul första bild men detta har gubben sysslat med ikväll medan jag tränade och Plutten var hos mormor! Han är noggrann och fint blir det :)

Annars har vi tagit det ganska lugnt senaste dagarna. Förra veckan var jag helt otroligt trött och det tog lång tid innan jag kom på att det kunde bero på allergi-tabletterna jag har tagit i några veckor nu. Har inte tagit någon alls sen i lördags och jag är mycket piggare nu (fast mycket snorigare)! I söndags överraskade vi morsan med en mycket försenad julklapp (från förra eller om det till och med är förrförra julen)!! Vi kidnappade henne och bjöd på tre-rättersmiddag hemma hos oss! Hon anade ingenting och trodde oss inte ens när hon var här och såg maten ;)

Måndag och tisdag har jag och Anton haft riktiga mysdagar hemma och inte gjort något särskilt, riktigt skönt! Imorgon är det dags för jobb för min del igen, börjar dagen med nationellt prov i matte sen har jag lite att rätta :(

Bäst att slänga ut lite bilder från senaste dagarna också!










Han som inte gillar efterrätter eller ost
var förvånansvärt förtjust i
Fridas cheesecake :)

Morbrors första bajs-blöja :D


Nu soffmys och sen sängen... Natti natti

13 månader

Det var länge sen jag bloggade nu och jag har en massa bilder att visa er men just nu ville jag bara kika in och säga grattis till min lilla älskling på 13-månaders dagen :)

Vad sägs om en liten uppdatering om vår lille plutt!? Han har blivit så stor och kryper nu runt snabbt och går längst med väggarna och möblerna! Han blir mer och mer modig och släpper nog snart taget! Han har blivit riktigt pratig och snackar och pekar på saker hela tiden. Säger mamma (ofta) och pappa (lite mer sällan), titta, hej, där, klocka, lampa, mjau och sen en massa andra läten som vi inte lyckats tolka ännu! Han har sista månaden tytt sig lite till mamma och pappa och varit lite skeptisk till alla andra, men jag tror det börjar släppa lite. Han älskar att leka tittut och när någon jagar honom och han har även börjat köra runt med sina bilar väldigt mycket! En annan favoritsyssla är att riva ut allt ur mammas köksskåp och flytta runt det över hela huset :)



Jag återkommer med ett bild-inlägg senare!!