fredag 22 juni 2012

Glad midsommar

Önskar vi från Utrike! Vi har ätit lunch ute på ön och nu har vi åkt över till Utrike för traditionellt midsommarfirande :)

Morgonmys

Vi är nyvakna och ligger och drar oss i sängen, mysigt är det :) Nu är det nog snart dags att gå upp, äta frukost, packa och ge oss iväg till Utrike för lite traditionellt midsommarfirande :)

Glad midsommar på er :)

torsdag 21 juni 2012

Antons tvätt och MC-träff...

Anton har varit duktig och sorterat tvätt ikväll. Han hade stenkoll på vilka kläder som tillhörde vem :) Sen skulle han dra iväg på en MC-träff dessutom, kolla på videon så förstår ni :)



Förresten så fick jag gå hem från jobbet idag för andra gången den här veckan. Jag har både gångerna blivit yr och illamående. Efter jag kommit hem och sovit några timmar har det blivit bättre. Jag har en tid hos MVC på måndag för att kolla mitt blodtryck!! Det är säkert ingen fara, men det är nog inte fel att kolla upp det i alla fall!

onsdag 20 juni 2012

Köket och jordgubbar

Gissa om jag blev överraskad när jag kom hem! Medan jag och Anton varit borta har ännu mer av mitt kök vuxit fram, tack min duktiga gubbe :) Thias och snickaren har satt upp några fler skåp och limmat ihop bänkskivorna så nu får man verkligen en bild av ytorna i köket... Och det blir jättebra :)

Nu har jag tagit en dusch, smörjt in mig med BUS och äter jordgubbar och mjölk :) Jag kommer väldigt snart somna ovaggad! Anton har sovit i vår säng de senaste tre nätterna och hållit oss (eller iaf mig) vaken mer eller mindre hela nätterna :( Nu hoppas jag på en natt med lite sömn...

Hos mormor

Vi hänger hos mormor, busar med morbror, käkar mat, badar med ankorna och läser saga med Frida :) Vi har det bra helt enkelt ;)

Farsan är förresten hemma och bygger kök!

söndag 17 juni 2012

Sovmorgon

Både igår och idag har Anton sovit ända till kl 7, underbart med sovmorgon tycker morsan! Fortsätt gärna med denna nya vana ;) Idag låg vi dessutom kvar i sängen och kramades till kl 7:45!!

Anton tittar på Bolibompa just nu och det börjar nog bli frukostdags här! Mathias sover fortfarande :)

Godmorgon på er :)