onsdag 8 december 2010

Mitt i ett flyttkaos...

Precis där befinner vi oss nu!! Vi har idag fått nycklarna till vårt hus, underbart :) När vi gick omkring därinne var det ännu finare än jag mindes det :D

Nu på kvällen har vi kört ungefär hälften av alla grejer. Imorgon är det en dag full av packning och sen imorgonkväll flyttar vi resten, sen bor vi där på riktigt :)

Nu, sängen, för att orka med morgondagen!!
Natti

söndag 5 december 2010

På väg hem...

Sitter nu på bussen på väg hem igen! Har haft en toppenhelg med mycket shopping, tack Jessika :) Men oj vad jag saknar mina grabbar nu! Jag tror dom saknar mig också :) Förhoppningsvis får Mathias ut bilen och kan hämta upp mig för det har shoppats en del kan jag lova :) När jag kommer hem blir det att bege sig raka vägen till babysim, sen hem och packa upp och laga mat! Ska bli skönt ätt komma hem :) Nu ska jag slumrade lite sista timmen på bussen!

Mysig shoppingdag

Nu har jag och Jessika haft en mysigt shoppingdag som avslutades med middag, bio (Due date) och sen te och tjejsnack! Nu väntar sängen och jag ser fram emot en natts sömn utan avbrott :) Imorgon väntar Hageby Centrum och mera shopping, härligt :) Sen åker jag hem till mina båda älsklings-pluttar ;)

Natti natti!