torsdag 14 juli 2011

Besökslösa igen...

Här har vi haft fullt upp med att umgås med Madde och Thomas. Igår när dom kom tog vi skärgårdsbåten ut till Hasselö, där åt vi en god lunch och tog en promenad innan vi åkte hem igen! Mysigt var det och jag har faktiskt inte varit där sedan vi åkte dit på skolresa när jag gick i mellanstadiet :) När vi kom hem tog vi en glass på McDonalds och sen gick vi hem för att grilla. Vi satt ute i trädgården och åt och höll ut ganska länge tills myggen höll på att äta upp oss!

Idag har vi tagit en liten shoppingtur till Welux och innan Madde och Thomas åkte hem hann vi med en lunch på Åhmans också! Mycket trevligt att ha dom här och jag hoppas vi snart kan hitta en helg att åka och hälsa på dom också!! Strax efter dom åkt fick vi dessutom spontant besök av Micke, Johanna och lille Vilhelm. Dom hade varit på semester på Öland och var på väg hem! Trevligt trevligt :D

Just nu turas vi om att försöka natta Anton som är mer än övertrött. Dels så fick han för sig att vakna kl 4:45 imorse, vid 7-tiden lyckades vi få honom att somna om nån timme till men efter den starten har hela dagen blivit fel med både mat- och sovtider. Dessutom har han fått många intryck när vi haft besök, åkt båt och lekt med Maddes hund Smilla. Han älskade att ha vovven här och han gick runt och sa hej till Smilla hela tiden, sötkorv :) Dessutom lekte dom med en boll här i morse, jättegulligt att se :)
Förresten så går han nu obehindrat och han trivs bra med att bara gå runt och hålla i saker just nu, underbart tycker morsan som får mycket lugn och ro just nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar