söndag 9 januari 2011

helgen som varit

Helgen har passerat väldigt snabbt som vanligt. I torsdags var vi som sagt hos Mathias farmor och åt smörgåstårta.



 
Fredag jobbade gubben som vanligt och på kvällen blev det soffhäng som vanligt. Lördagen hade vi fikabesök av Kenneth, Anneli och Max, sen blev det en premiärtur i nya pulkan för Anton. På kvällen fick vi även en leverans från IKEA, svärmor och svärfar hade varit i Linköping igår. Bland annat fick Anton en gå-vagn och vi hade bland annat beställt hurtsar till kontoret, nu ska vi bara fixa en lång bänkskiva som skrivbord!


Idag, söndag, har vi städat och byggt hurtsar. Sen hade vi även idag fikabesök, denna gången av Eva och Putte, Malin och Macke med barn och Maria och Thomas med barn. Full rulle med andra ord. Jag fick även hjälp med att bli av med pepparkakshuset, det fanns några aspiranter på det :)






Sen kom även bror förbi och skulle låna ett modem. Han matade barn, hjälpte till att sätta upp en spegel i hallen och rev ner antennkabel. Han och gubben kunde inte hålla sig längre utan de började småfixa i vårt blivande kök. De skruvade även bort tröskeln och försökte ta reda på vad som fanns under hallgolvet. Det verkar tyvärr inte vara nåt att använda, så vi får lägga in något nytt istället. Men förutom golvet tycker jag om hallen som den ser ut nu :)

Morfars tavla får tills vidare vara i hallen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar