fredag 29 november 2013

Godmorgon fredag


Äntligen fredag och adventshelg som väntar! Här har vi börjat morgonen med frukost till denna fina utsikt genom fönstren, härligt! Det är ju så mysigt att komma ut i ett mörkt kök på morgonen och tända upp adventsstjärnorna.

Mathias är hemma idag också eftersom han fortfarande är väldigt matt och yr, men förhoppningsvis blir han piggare under dagen! I helgen väntar försenat 7-årskalas (som vi ju missade förra helgen) och kanske ett besök på julskyltningen (för visst är det väl julskyltning på söndag?). 

Målaren är iväg på ett annat jobb idag, så på den fronten händer det inte så mycket idag, men han hann få på ett lager av den grå färgen på väggen igår. Jag ska försöka visa er bilder senare, men det är ju så svårt att göra en väggfärg rättvisa så här via datorn. I eftermiddag kommer kakelsättaren, ska bli spännande att se vad han hinner med idag!

Men nu drar vi igång denna dagen. Kanske att jag skulle försöka fotografera barnen till årets julkort också, och baka lussekatter? Ja, vi får väl se vad jag kommer hinna med, förmodligen inte ens hälften av vad jag har tänkt ;)

Vad har ni för planer för dagen och helgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar