lördag 12 november 2011

Tröttgris


Efter en lång dag på språng orkade Anton inte vara vaken längre! Han slocknade på mormors soffa precis när jag tänkte packa ner honom i vagnen och bege mig hemåt!! Så nu sitter jag hos morsan, tittar på film, spelar wordfeud och väntar på att han ska vakna...

Laddar med frukost!


Här har vi varit vakna sedan 6:30 då Mathias åkte iväg till Oskarshamn på hjullastarutbildning! Nu laddar vi med en stadig frukost och Mamma Mu. Idag ska vi hänga med mormor och vi har en hel del ärenden att fixa idag!


fredag 11 november 2011

Mammas lille trötte älskling!!

Idag när jag kom till dagis för att hämta min lille plutt ser jag genom rutan att han sitter i en av vikariernas knä och sover! Han hade varit så trött så han orkade inte vara vaken längre :) När han lyfte över honom i min famn var han jättegosig :) Vi lyckades faktiskt hålla honom vaken ända till läggdags men han var bra trött lille gubben!!

Bjuder på en liten film på älsklingen idag. När jag började filma hade han suttit länge och byggt med klossar, men så plötsligt hör han signaturmelodin till Bolibompa...


Min renoveringsgubbe :)


Min gubbe har varit ledig idag och titta bara vad han och snickaren varit duktiga :) De har börjat bygga ner taket i köket och några väggskåp är uppsatta!

Här kommer köksfläkten vara!

Röret som syns här är en värmeförflyttare från kaminen
genom köket och ut i hallen!


torsdag 10 november 2011

Dålig bloggvecka!!

Det har visst varit en dålig bloggvecka och det beror nog mest på att minnet på min iPhone har varit fullt. Det är oftast den jag fotar med och bloggar ifrån och när jag inte längre kunde ta bilder med den blev bloggandet lite lidande också :( Men jag ska bättra mig :)

Idag var Anton supertrött, till och med dagisfröknarna sa det när jag hämtade honom. Precis som igår fick vi inte i honom någon middag idag heller, men jag fjäskade lite och gjorde en leverpastejsmörgås och nyponsoppa (hans favorit) och det gick hem ;) Efter bad somnade han på skötbordet medan jag smorde in honom, mammas lille tröttis :) Så fort han var nattad stack jag iväg till svärmor där jag fick en välbehövlig massage! Tack snälla svärmor, du är underbar :)

Just nu sitter jag uppkrypen i soffan med te, macka och Bonde söker fru på tvn :)

onsdag 9 november 2011

Mamma Mu


Här tittar vi på Mamma Mu och tar det lugnt innan det är läggdags! Vi (eller 2/3 av oss) har ätit middag här för en stund sen (en av oss vägrade), idag blev det fisk och potatis! 

Idag på dagis var det fotografering och då måste man ju klä upp sig lite :) Det hade visst gått bra och nu måste jag ju beställa bilderna för jag är nyfiken på att se dom! Efter dagis åkte hela familjen och handlade. Där fyndade vi denna dvd för endast 29:-, den verkar gå hem hos unge herr Lindberg :)

Nu får vi nog börja fundera på nattningen för mammas lille älskling är en trött liten skatt idag! Fast det är klart att man är lite seg efter man varit sjuk!

Puss mamma :)


söndag 6 november 2011

Söndag igen!!

Här har vi en lugn kväll framför tvn, behövs efter en fulltecknad helg :) 

Idag städade jag färdigt kontoret, sakta men säkert blir det ordning i detta hus också :) Under resten av dagen har vi hunnit med husesyn i kollegan Johannas nya hus, lämna försenad födelsedagspresent hos Sofia, fika och hämtning av Plutten i Gunnebo, middag hos morsan och dessutom har Johanna och Oskar gått husesyn hos oss! Ni hör ju att vi haft fullt upp :) Johanna och Oskar verkar supertrevliga och jag hoppas vi kommer umgås lite framöver! De bor ju nära också, de har köpt det rosa huset på Erikslundsgatan! Huset tycker jag är supermysigt men de har lite renoveringar att göra!! 

Nu ikväll har Anton feber igen! Han fick Ipren innan vi nattade honom, men någon timme senare vaknade han och ville sitta med mamma i soffan en stund, självklart fick mammas skatt göra det ;) Nu sover han sedan en stund tillbaka i vår säng! Jag hoppas på en bra natt och imorgon stannar jag och Anton hemma och vilar upp oss!!

Förresten kanske jag ska nämna något om showen igår! Vi var ju alltså på Las Vegas show på Gränsö där det var en massa framträdanden samtidigt som vi åt en trerätters supé. Maten var god (förrutom efterrätten som var tiramisu, hör inte till vanligheterna att jag lämnar kvar efterrätt ;) ), showen var sådär, kändes som lite för mycket teater och tillgjort emellanåt :( Kanske hade varit bättre med lite vin i kroppen ;) Men jag avstod från att dricka så jag skulle kunna hämta hem min sjuka lilla kille ifall det skulle behövas! Det blev inte aktuellt och Bettan med familj gjorde ett kanonjobb. Det verkar som han haft det toppenbra i helgen :) Men vi hade i alla fall en trevlig lördagkväll och det var kul att träffa Tessan och Krille!

Nu är det nog läggdags här, natti natti!