lördag 20 augusti 2011

Busen själv!!

Här har vi busen själv som stökar till när mamma städar... ;)

Efter ommöblering

Vet att jag lovade för länge sen att visa bilder på hur det blev efter vi skiftat rum och möblerat om. Det har varit väldigt stökigt hemma ett tag, men idag har jag röjt lite och vågar äntligen visa bilder ;)

Vårt nya sovrum där soffan stod förut!

Soffan flyttades till vår gamla matplats!

och matplatsen flyttades in till vrån som
vi inte använt till något speciellt!

I Antons nya rum blev det massor av utrymme

och vi kunde flytta in de flesta av hans leksaker där!!
 Jag är nöjd med ommöbleringen. Dels är det skönt att Anton och vi fick egna sovrum. Sen tycker jag också det blev mysigare!! Ni får väl komma hem till oss och bedömma själva ;)

Lördag hos Lindberg/Jakobsson

Mathias är ute och lagar fasaden, Anton sover och jag tvättar, diskar och fixar inomhus! Förmodligen kommer Lena på fika och husesyn senare idag! Jag tänkte förhöra henne om hur hon lade upp kursen företagsekonomi när hon hade den på Östra, jag ska nämligen ha den för gymnasieeleverna på Alpha med början nästa vecka!

Så ser vår lördag ut, vad gör ni?

fredag 19 augusti 2011

Tacokväll

Vi gör oss redo för ta ikväll hos Eva och Putte. Det är skitväder ute så vi tar bilen!! :)

Skickat från min iPhone

Jobba light :)

Anton är på dagis, jag har varit på skolan en sväng, varit på tryckeriet och fått en offert och nu sitter jag och Mathias och jag på hans jobb och dricker kaffe/choklad :) Så man kan nästan säga att jag jobbar ;)
Ännu har dom inte ringt från dagis i alla fall, kl 14 ska vi hämta honom! Kl 12 bjuder skolan på lunch, en glidardag har vi :D

torsdag 18 augusti 2011

Beställning

Har gjort en liten beställning på HM, bland annat har jag beställt detta till mig:



Dessa byxor och tröja till min storgubbe (han kommer bli så snygg ;) )


och bland annat detta till min lillgubbe :)




Antons dagis-dag

Idag var det pappas tur att följa med till dagis. Dom gick dit kl 9 och idag var Anton lite kinkig och avvaktande. När de andra föräldrarna skulle gå därifrån började både Anton och de andra barnen gråta! Sen skulle Mathias gå ut i hallen för att hämta Antons ryggsäck medan Anton var i andra rummet och lekte, men då fick Anton syn på honom och trodde han skulle gå. Lilla plutten kom springande genom hela dagiset storgråtande och ville att pappa skulle stanna. När pappa sen på riktigt skulle gå grät han också, men sen hade det visst gått över.

Lunchen gick jättebra och Anton åt den tillsammans med dagisfröknarna och de andra barnen. Sedan var det dags för vilan efter maten. Jag har ju varit skeptisk hela tiden till att Anton ska kunna sova på en madrass på golvet bland en massa andra barn, men alla har sagt att det kommer funka!! Tydligen hade jag haft rätt, han låg inte still en sekund och var överallt i rummet förutom där han skulle vara! Till slut fick dom lägga honom utomhus i vagnen och då somnade han. Dom ringde efter oss så vi skulle vara där när han vaknade (jag jobbade bara halvdag idag och slutade vid 12-tiden). När vi väl kom dit behövde vi inte vänta länge innan han vaknade, tydligen sov han bara i 40 minuter (klockan var ungefär 13:15 när han vaknade). Sen sov han inte något mer alls på dagen och då pratar vi om vår tröttis som har fått vissa tröttgener efter pappa ;) Då förstår ni att han var svår att ha att göra med på eftermiddagen. Middag åt han knappt någonting, men Petson och Findus och sedan välling funkade :) Nu sover han förhoppningsvis gott resten av natten, vår lille skatt :)

Läggdags för byfånen :)

Här har ni byfånen som hälsar på alla ;) Han har spenderat en stund framför Petson och Findus efter middagen och nu är det bad och läggdags som gäller!!

Dåliga morgonvanor

Anton har börjat vakna mycket tidigare nu sen vi började på dagis, kl 6 brukar han vakna. Detta resulterar i att han är supertrött redan kl 7-7:30-tiden och ofta är det svårt att ens få i honom frukost! Nu ligger han till exempel och sover sedan en halvtimme tillbaka! Får väl se hur detta går på dagis sen när de andra barnen endast sover en gång om dagen!!

Nu ska jag bege mig till jobbet! Idag blir det en halvdag till kl 12. Sen ska jag möta upp mina grabbar på dagis! Idag ska Anton vara där kl 9-14 och både äta lunch och vila, får se hur det går!!
Skickat från min iPhone

Mina grabbar

Mina grabbar slappar i soffan så här på morgonkvisten ;)

16 månader - igår!!

Jag glömde inte bort honom, men jag glömde bort att skriva här på bloggen! Nämligen att min lilla älskling blev hela 16 månader igår! Nu är han verkligen stora killen som snart går helt själv till dagis :)

onsdag 17 augusti 2011

Anton och Britta

Blöjbyte i Utrike

Inte fel att läsa tidningen när man får ny blöja!! :)

Morbror är med...

Mycket spännande saker :)

Fikapaus hos farfar :)

Traktor

Anton kör traktor på gården :)

I Björnsholm

Vi är i Björnsholm och hjälper till med Mathias farfars gård :)

Legobygge på dagis

Full koncentration krävs då :)

Nu har jag precis gått ifrån dagis och ska vara borta lite drygt en timme! Anton blev jätteledsen när jag gick och jag hörde hur han grät medan jag gick ut :( Men han lugnar sig nog snart!!

En vanlig syn!

Detta är numera en vanlig syn! Min trötta gubbe som somnar på soffan och är omöjlig att väcka... ;)
Ikväll fick vi oväntat besök av Johan och Frida och därefter har jag jobbat lite med Alphaskolans hemsida! Nu är jag så trött så jag stupar i säng, natti, natti på er :)

måndag 15 augusti 2011

Ny trädgårdssoffa och jordgubbar


Johan och Thias var tidigare idag hemma hos Kalle och Inga-Britt och hämtade denna fina trädgårdssoffa. Men lite ny färg blir den jättesnygg, tack så mycket :)

Dessutom hade Inga-Britt skickat med jordgubbsplantor som jag nu har planterat i en av pallkragarna :)

Lappat och lagat

Det har Mathias och muraren gjort idag, ser ni vad duktiga dom är :)

Morbror och Byggare Bob

Morbror är barnvakt och då tittar man på favoritprogrammet Byggare Bob :)
Jag jobbar och Mathias lagar fasaden!

söndag 14 augusti 2011

Spackling

Min gubbe spacklar i väntan på muraren som skulle kommit för en timme sen! När/om han dyker upp ska dom laga fasaden där det behövs! Sen hoppas vi hinna måla innan hösten kommer!
Anton sover och jag ska sätta mig och jobba en stund!

Funkar det att kommentera nu??

Jag har testat att ändra en inställning så testa gärna att kommentera och se om det funkar nu!!

Spännande final!

Det blev en mycket spännande final där Jonsson ledde hela heatet men blev omkörd sista metern av Hampel! Synd, men bra med en andraplats till Andreas. Kvällen har varit jättebra och jag sov större delen av bilfärden hem! Kom hem för nån kvart sen och ska nu gå och lägga mig tror jag! Min stora gubbe låg och sov på soffan här hemma :) Natti natti