fredag 17 december 2010

8 månader

Idag fyller min lilla (eller stora) skrutt 8 månader. Hipp hipp hurra :D Det firar vi med att flytta runt matstolen... 






Vi har även gjort julgodis, tittat på Desperate Housewives och busat med gunghästen, bra fredag... :) Pappa är på julfest på jobbet, så han kommer nog hem sent!!

Uppdatering: Just nu övar jag på att krypa och det går riktigt bra. Jag tar mig runt och kan dra i lampsladdar som hänger ner och annat intressant som jag inte får pilla på. Hoppas bara mamma och pappa inte plockar bort de roliga sakerna nu... /Anton

torsdag 16 december 2010

Vinst... :)

Äntligen har jag vunnit en tävling på en blogg och den här gången var det något bättre än en yoghurt. Jag har vunnit dessa superläckra örhängen från Bohemian Luxury! Det får bli min julklapp till mig själv... :D

Gypsy oval earrings in ancient gold

Tack snälla söta Josefine!! :)


onsdag 15 december 2010

tillfälligt uppkopplad

Ville bara tala om att vi lever och mår bra. Trivs toppenbra i huset och håller sakta men säkert på att komma iordning. Jag packar upp lite varje dag, i den mån Anton tillåter ;)

Appropå Anton så har han börjat ta sig runt, men inte genom att krypa som man skulle kunna tro! Nä, han rullar dit han ska. Igår fick jag fånga en bordslampa i luften när han hade rullat fram och hittat en sladd att dra i. Nu får man tydligen var med lite mer när det gäller honom :)

Vi har nu tillfälligt fått låna svärmors mobila bredband, men tror hon ska ha tillbaka det ikväll, så bäst att passa på nu :) Vi måste under dagen fixa med föräldrapenningen också... Nu är det frukost, jag väntar bara på att lill-killen ska somna så jag kan äta i lugn och ro :)

söndag 12 december 2010

Limo, julbord och husägare

Här har det varit fullt upp några dagar. Vi bor i huset sedan i torsdags, men har fortfarande lite smågrejer och städning kvar i lägenheten! Huset är toppen och vi trivs redan, trots röran! Det är en hel del kvar att packa upp, men det får ta sin tid :)

Ikväll här vi varit på julbord med Mathias jobb på Corallen i Oskarshamn. Maten var helt ok, blev lite besviken på varmrätterna tyvärr! Istället för taxi hade dom fixat så vi fick åka limousin både dit och hem! Lite häftigt att ha gjort det men det var inte bekvämt på nagot sätt! Kvavt, skumpigt och jag kände en tendens till både klaustrofobi och åksjuka eftersom man inte såg ut åt något håll (imma på rutorna)! Känner att jag visst klagar en del, men så får det bli idag :) Min underbara mor har varit hemma hos oss och hängt med Anton ikväll, toppen tyckte Anton :D

Nu ligger vi äntligen i sängen, min lite småfulla sambo somnade så fort han la huvudet på kudden! :) Imorgon är det min sovmorgon, underbart! Det behövs verkligen kan jag säga, ligger lite minus på sömnkontot!

Puss o kram o natti

PS Undrar förresten hur lång tid det ska ta innan vi får vårt Internet?! Detta inlägg skrivs från mobiltelefonen, men det tar lite tid och jag har heller inte kommit på hur man lägger in bilder från mobilen här! Ni får helt enkelt vara utan ett tag :(