söndag 16 november 2014

Pannkakslunch med liten hjälpreda


Nu var det alldeles för länge sen jag visade något livstecken här. Jag lever, mår bra och har för en vecka sedan avslutat en superintensiv kurs som jag hoppas jag har klarat (betyget får vi tyvärr vänta på några veckor). Sedan dess har jag avnjutit en pluggfri helg (förra helgen), en helg då min förra kurs var avslutad och min nya kurs inte skulle börja förrän efter helgen, skööönt :) Barnen sov dessutom hos farmor och farfar så vi passade på att ha en dejtkväll med bio och middag på stan. Men jag kan erkänna att vi båda hade bråttom hem för att hinna sova så mycket som möjligt när vi kunde. Haha, tänk vad sömn har blivit viktigt sen vi fick barn :)

I måndags påbörjade jag alltså en ny kurs och denna gången handlar det om html-kodning (hemsidor). Det har jag ganska bra koll på sedan tidigare, så pass bra koll så första veckans föreläsningar och uppgifter var genomgångna och klara redan på tisdagkvällen, så detta har varit en lugn vecka för mig plugg-mässigt. Mathias har passat på att slipa trappan nu när han har haft möjligheten och jag har passat på att umgås med barnen så mycket jag har hunnit. Synd bara att jag kommer hem så sent från jobbet, det är verkligen kolsvart när jag slutar jobba och när jag sedan äntligen kommer hem håller barnen på att förbereda sig för sängen :( Jag håller tummarna stenhårt för ändrade arbetstider på jobbet efter nyår (det är nämligen eventuellt på gång), då kanske jag hinner äta middag med familjen någon gång också, det har inte hänt på flera månader nu. Behöver jag säga att jag börjar se nackdelarna med att pendla till jobbet :(

 
Tummen upp för att pappan i familjen är så duktig (och tokig)!

Idag till lunch bestämde jag mig för att göra en lyxig pannkakslunch till mina små troll. Det känns som det var evigheter sedan jag stod vid spisen och till min hjälp fick jag en liten hjälpreda med förkläde och allt :) Gissa om pannkakorna blev goda! 

 



 Sedan har vi även hunnit med ett kalas på eftermiddagen innan det var dags att natta två trötta barn som nu sover sedan en stund tillbaka.

Nu ska jag och älsklingen försöka hinna med en film innan vi båda somnar. Bästa uppladdningen inför en ny vecka, ett lugnt avslut med älsklingen :)