torsdag 18 oktober 2012

Höstbus

Igår när Anton och Thias kom hem från jobb/dagis var det ett underbart höstväder ute så vi passade på att vara ute i trädgården ett tag. Gissa om mina båda grabbar trivdes :)







Nu kommer snart Thias och hämtar mig och vi ska hämta älsklingsskrutten på dagis tillsammans idag. Jag behöver nog rastas lite, sen ska vi handla också!! Den här lilla skruttan i min mage verkar ju inte vilja komma ut än på ett tag, så det är lika bra att se till att vi iaf har mat hemma :)

onsdag 17 oktober 2012

Att sakna sin pojk...

Ikväll var Anton och Thias ute och gick en sväng! När de kom hem var Anton väldigt mammig! Mathias får ju ta mycket med Anton just nu, busa, bada, natta och allt möjligt. Jag känner att jag saknar mystid med Anton massor just nu! Jag har svårt att lyfta upp honom och svårt att komma nära och kramas med honom! Men ikväll kom han och kröp upp hos mig i soffan och somnade i min famn, jättemysigt och vi behövde närheten både två :)

Hos barnmorskan idag gick det bra, fick en tid för igångsättning men jag hoppas det händer saker tidigare än så!! Detta var sista besöket hos MVC, nu väntar vi bara :)

Nu sover Plutten i sin egen säng och vi tittar på Nybyggarna. Sen tror jag bestämt att det är en "glass-och-chokladsås-kväll" :D

2,5 år

Idag blir min lille älskling 2,5 år! Tänk om lillasyster ville komma ut just idag! Det skulle ju vara jättesmidigt att hålla reda på deras födelsedagar då ;)

Nu ska vi iväg till barnmorskan, förhoppningsvis sista besöket på MVC!

Vecka 41+0 idag :(

Ha en bra onsdag!

måndag 15 oktober 2012

Vecka 40+5

Idag är jag i vecka 40+5 (6 dagar över tiden), bara så ni vet :)

söndag 14 oktober 2012

Söndagsmiddag med vänner

Mitt i all väntan, värk och otymplighet är det skönt att få besök och lite annat att tänka på ibland! Ikväll hade vi besök av Johan, Frida, Sofia, Christian och Tilda som stannade på tacogratäng och skitsnack! Mycket trevligt :) Anton och Tilda lekte så sött ihop och Anton tog på skorna och skulle följa med dem när de åkte hem :)

Idag har jag haft lite förvärkar till och från, men tyvärr så blev det inget mer av det :( Vi hoppas på morgondagen istället... Kvällen avslutades med en tänd brasa, tv och jag och Thias som låg och kände på Pluttans (rejäla) sparkar, myys :)

Nu väntar sängen på mig! Natti!

Mysmorgon

Vi har morgonmys i sängen med barnprogram i mobilen :)

Nu är det snart dags för frukost här på Allén!