torsdag 16 januari 2014

Att shoppa på rea

Igår klickade jag ju hem några fynd till mig själv och det råkade vara på sista rea-spurten efter mellandagsrean och det fanns fortfarande många godbitar kvar till kanon pris. Detta var några av de fynd jag klickade hem!



Rean hittade jag här.

Idag när jag var och storhandlade så råkade en vaniljsemla slinka ner i varukorgen, så den väntar otåligt på mig nu!

onsdag 15 januari 2014

Mot ljusare tider

När granen börjar se ut så här är det väl dags att slänga ut den va?!


Ikväll åkte den barrande rackaren äntligen ut. Jag har tänkt att den ska slängas ut länge nu, men tiden verkar aldrig riktigt räcka till, men nu så. I samma veva åkte alla adventsstjärnor ut också! Nu vill vi ha vår och ljusare tider eller hur?!

Stellas inskolning går hittills jättebra. Jag har varit med henne hela dagarna både igår och idag. Även imorgon kommer jag vara med men på fredag är det dags att lämna henne där själv, hoppas det går lika bra!

Nu sover barnen och som vanligt väntar dusch, en kopp te i soffan och något bra på tv för dessa två trötta småbarnsföräldrar! Dessutom ska jag nog klicka hem lite kläder till mig själv för en gångs skull (oftast är det till barnen nuförtiden). 

Handlar ni ofta på nätet? Jag handlar det mesta jag behöver på nätet, det är så smidigt och dessutom hinner jag inte springa i affärer med två små barn.

måndag 13 januari 2014

Liten blir stor

Han kom hem som han skulle igår, pappan i familjen, men tyvärr inte utvilad eftersom det hade varit mycket sjögång på färjan under natten. Så eftermiddagen igår spenderades med att vi föräldrar sov i skift för att orka hela resten av dagen. Med sig hem hade han presenter till sin familj, gissa vem som fick vad?! Jag är supernöjd med min present i alla fall :)


Idag hade vi barnvakt en stund efter Mathias slutat jobba så vi passade på att åka och kolla på sängar för när vi flyttar upp har vi tänkt att köpa en ny säng. Vi är ute efter en kontinentalsäng av något slag, har ni några bra tips eller rekommendationer till oss?

Imorgon är det en stor dag för vår lilla tjej eftersom hon börjar inskolning på dagis. Var har all tid tagit vägen undrar jag?? Det var ju nyss som hon låg här och var yttepytteliten!! Väskan står packad vid dörren med dagistofflor, extrakläder, blöjor, snuttefilten och allt annat som behövs när man är stor tjej som börjar dagis, så vi är redo (så redo mamman nu kan bli)!

Hoppas ni har en bra start på veckan!

söndag 12 januari 2014

Årets första snö och den långa väntan på en pappa


Söndag morgon och jag och barnen har haft en mysig helg trots att pappan inte har varit hemma. Just nu faller årets första snö ute och jag har en liten kille här som sitter och tittar ut genom fönstret för att se om det kommer så mycket snö så man kan åka pulka snart.

Dessutom väntar vi hem en, förhoppningsvis, utvilad pappa här snart. Inom en timme eller två borde han vara här och min plan är att gå och lägga mig och vila då eftersom barnen har varit vakna i skift här i natt ( = ingen sömn för mamman). Nu är han efterlängtad kan jag säga!