lördag 25 augusti 2012

Kalas hos Leia

Just nu är vi i Gunnebo och firar söta Leia som fyller 3 år idag! Stora tjejen nu ju :) När vi sedan åker hem kommer vi lämna Anton här, han ville sova över hos kusinerna :)

Ikväll passar vi på att gå ut och äta middag med Beverly och Morgan. Kan vara sista gången vi kommer iväg innan bebisen kommer och speciellt för Beverly som är beräknad till 11/9!

fredag 24 augusti 2012

Vi bor lite trångt...

Numera är tv-rum och sovrum ett och samma rum och kommer vara så i några dagar, nån vecka framöver! I helgen ska nämligen Mathias såga upp golvet/taket för att dra upp röret som ska kopplas till köksfläkten och som ska gå till en extern motor på taket!

Igår var förresten Thias hemma hela dagen eftersom elektrikern var här och jobbade! Tydligen så hade också rörmokaren varit här så nu är kul och frys inkopplade! Igårkväll var ju såklart Anton och pappa tvungna att testa vattendispensern på kylen ;)

Lastbils-Anton

Idag var en spännande dag för Anton! Jag kom ifrån jobbet lite tidigare så jag och Anton åkte upp till Thias jobb. Där fick Anton sitta i en stor lastbil! Det var svårt att få ut honom därifrån sen kan jag lova ;)

Vi hann även med en snabbvisit hos mormor!

Just nu har vi möblerat om lite och man kan lugnt säga att det är lite kaos i vårt hus :) Jag visar bilder lite senare ikväll!

onsdag 22 augusti 2012

Tillväxtultraljud i vecka 33

Idag (i vecka 32+6) var vi på ett tillväxtultraljud (som egentligen skulle varit igår, men som jag totalt glömt bort...). Allt såg bra ut och lilla Pluttan (som barnmorskan även denna gång hävdar är en tjej) ligger strax över kurvan. Hjärtljud och allt såg bra ut så det var skönt att höra :) Vanligtvis får man tydligen inga bilder med sig från ett sånt här ul, men jag lyckades ändå få med mig en bild på en liten fossing hem :)

Eftersom jag har haft sån fruktansvärd halsbränna senaste veckorna (särskilt denna vecka), så frågade jag också om ett läkemedel som Lisa tipsat mig om! Omeprazol hette det och det var helt ok att jag tog det! Åkte och köpte en paket med kapslar och tog en direkt när jag kom tillbaka till jobbet! Så nu har jag inte haft någon halsbränna alls sedan lunch, hallelujah ;) En kapsel om dagen ska man tydligen ta och jag tänker definitivt fortsätta med dessa :)

Nu har jag krupit ner i sängen och det dröjer nog inte länge till jag sover gott här :)

Förresten har jag börjat oroa mig för förlossningen! Inte för förlossningen i sig utan mer för hur och om vi hinner fixa barnvakt till Anton när det sätter igång, konstiga tankar, jag vet ;)

Natti natti!

söndag 19 augusti 2012

Sköna söndag

Idag tar vi (jag och Anton) det lugnt. Vi har haft en slöförmiddag i det kvava vädret. Nu är det snart dags för lunch och sen när plutten sovit ska vi åka hem till Johan och Frida en sväng! Thias är där just nu för att hjälpa Johan lägga nytt golv i sovrummet samt måla väggarna.

Senare i eftermiddag kommer Jonas hit och ska sätta upp hängrännor på vår utbyggnad. Det ska bli skönt att få det klart :)

Nu lunch! Ha en skön söndag :)