lördag 25 februari 2012

Barnfritt, renovering och bio!

Idag är Anton hos kusinerna i Gunnebo, vi åkte ut dit redan på förmiddagen och när vi åkte hem strax efter lunch stannade Anton kvar för att sova över! Vi däremot åkte hem för att måla tak och slipa barnsäng! Nu på kvällen passade vi på att gå ut och käka på Sahara och sen se "This means war" på bio. Filmen var helt ok, lite lättsam underhållning och det var väldigt skönt att komma iväg och göra något :)

Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova. Ska bli skönt att få sovmorgon imorgon, men jag saknar Plutten som tusan!! Enligt rapporterna har allt gått hur bra som helst och han har haft fullt upp :)

Natti natti!

fredag 24 februari 2012

Tapetsering

Idag har vi ätit lunch på mormors jobb (McDonalds) och nu är farmor här och hjälper Thias tapetsera det sista i kök och matrummet! Det börjar närma sig köksmontering :)

Fredagsmyset börjar tidigt :)

När jag och Anton sitter här på morgonen och myser till Byggare Bob kommer pappa hem från jobbet! Han hade huvudvärk och sitter nu och kurerar sig i soffan med bästa mys-Anton :)

torsdag 23 februari 2012

Fika i trädgården :)

Idag är det riktigt härligt vårväder med närmare 10 plusgrader och sol! Härligt när snön smälter undan och det börjar kännas som vår i luften!

Jag och Anton har varit ute och gått i det fina vädret och nu tar vi en liten fika i trädgården medan vi tittar på bilar :)

Det är skönt med sportlov :)

tisdag 21 februari 2012

På väg till Gunnebo

För att fira Bergaren! Tur att min gubbe har fixat håret så fint när han ska på kalas ;)

måndag 20 februari 2012

Efter dagis

Mina grabbar kröp ner i sängen under täcket och läste en bok om bilar efter dagis! Perfekt innan middag :)