lördag 7 januari 2012

Filmmaraton och tjejkväll :)

Här har vi haft en lugn helg så här långt. Igår fick jag sovmorgon av min underbara sambo, idag fick han sovmorgon och imorgon har jag blivit lovad sovmorgon igen, lyx :) Fast idag hade jag behövt sova en stund på dagen för Anton tog morgon kl 5 idag och sedan dess har han sovit två gånger, men dumt nog inte jag... Bara jag inte somnar mitt i filmmaraton hos Fia ikväll... För det är dit jag ska ikväll och jag ska strax bege mig iväg! På vägen köper jag med mig lite take-away och Fia har redan ordnat med chips, godis och allt annat som kan tänkas behövas :) 

Mathias har varit nere och byggt några timmar idag och när gipsskivorna kommer upp i taket börjar man mer och mer se helheten! Det kommer bli riktigt bra :) Nu är han uppe här igen så jag ska nog bege mig iväg mot Verkebäck nu. 

Ha en bra lördagkväll alla!
(Underbart att det är en dag ledigt till på denna helgen, jag har haft söndag hela dagen idag!!)

torsdag 5 januari 2012

Laddar inför långhelg :)


Idag smet jag från jobbet vid kl 15 och åkte och storhandlade! Skönt att ha det gjort inför helgen och jag var inte ensam om att tänka så kan jag meddela ;)

Nu har vi ätit middag, två av oss iaf! Anton äter så fruktansvärt dåligt just nu! Vi får nästan aldrig i honom någon middag och vällingen totalvägrar han. Idag fick vi iaf i honom yoghurt och banan, alltid något!
Just nu tittar Plutten på Madagaskar på tv. Snart ska han i säng och då ska jag och gubben titta på film och äta popcorn :) 

Nu ska det bli skönt med lite långledigt och jag har visst blivit lovad sovmorgon imorgon, trevligt :)
Hoppas er torsdag är bra!

onsdag 4 januari 2012

Sjukstuga


Hej på er!
Idag bjuder jag på en bild från förra veckan när jag fick städhjälp här hemma, uppskattas :)

Här är vi krassliga och gubben har varit hemma igår eftermiddag och idag! Jag mår inte bra heller, men det är utskick som ska skickas, datorer som ska installeras och lektioner som ska planeras, vem har tid att vara sjuk då?? ;) Idag körde vi en latmans-middag, jag svängde förbi Corner på väg hem! Väldigt smidigt :D

Nu blir det bus och sen bad för lill-killen!!

söndag 1 januari 2012

Legobygge


Leken övergick till legobygge, tror båda mina grabbar gillar det lika mycket :)
Just nu är pappas legohus klart! Anton kryper runt och leker för fullt med det samtidigt som han säger Papi, jag tror han är nöjd med pappas insats ;)


Lek med Papi


Söndaghäng och lek med Papi pågår just nu! Bygga med klossar och leka med arbetsbänken är vad som står på schemat idag :)


Välkommen 2012


Nu ligger 2012 framför oss som ett helt oskrivet blad! Vad kommer hända under detta år? Det känns som allt är möjligt och vi kan själva fylla året med vad vi vill :)

Vår nyårsafton blev toppenbra med god mat och mysigt sällskap :) Vi var båda lite snoriga och hängiga så en lugn kväll hemma var perfekt :) Maten blev supergod och planksteken perfekt! Det kommer vi nog göra om flera gånger! Fast det blev lite mycket mat för efter halva plankan tog det tvärstopp och vi fick ta en paus innan desserten!!

Idag började vi det nya året med en sovmorgon! Vi vaknade för en halvtimme sen och Anton för ca en kvart sen! Skönt :) Nu ska vi kliva upp och börja med frukosten och ta vara på dagen för imorgon är det dags för jobb igen!

Här ser ni gårdagens mat, alla tre rätterna :)