lördag 4 augusti 2012

Sovmorgon och segeltur

Härligt att få sova lite längre :) Anton hade tydligen vaknat vid 6-tiden, jag däremot vaknade strax efter kl 8 (Mathias ännu senare).

Efter frukost gav vi oss ut på en kort segeltur här i viken. Tanken var att Anton skulle följt med, men väl i båten totalvägrade han och vi fick lyfta iland honom och lämna honom hos farmor! Jag har aldrig testat att segla tidigare men det var roligt och rogivande :)

Just nu sover Anton, Gittan och Bengt gav sig iväg ut på en längre segeltur och vi slötittar på OS! När Plutten vaknar ska vi äta lite lunch innan vi åker hemåt med nya krafter :)

fredag 3 augusti 2012

Nakenvarning!

Nu sover den minste av oss gott! Vi har grillat gott, busat och grabbarna har tagit ett kvällsbad i det varma sköna vattnet (22 grader). Ikväll sover han inne hos farmor och farfar, vilket förhoppningsvis innebär lite sovmorgon för oss :)

Här bjuder jag på en bild på mina söta nakenrumpor ;)

Jag klagar inte...

Anton får busa med farfar och jag och Mathias får sitta ner och koppla av en stund :) Som sagt, jag klagar inte :)

Lackat golv

Nu har Mathias lackat golvet och hela huset stinker, så vi drar till ön och sover över :)

torsdag 2 augusti 2012

Pappatid

Thias tog med Anton ut på en promenad och jag passade på att grovstäda och göra i ordning lilla badrummet i hallen! Den har hittills använts som en byggtoalett, men nu är det slut med det :)

Så här bra blev det:


När grabbarna kom hem hade Anton fått en glass! Dessutom var han jättetrött, men inte ens i sovande tillstånd slutade han äta på glassen ;)


onsdag 1 augusti 2012

Fix och smultron :)

Mathias har fixat med smågrejer i köket idag, bland annat ett brickskåp! Anton har plockat smultron och busat i trädgården och dessutom har vi varit runt och fixat några ärenden. Bland annat varit på Johans jobb och beställt ventilationsgaller till kyl/frys.

Nu håller jag på med middagsfix, ikväll grillar vi och morbror kommer hit och äter :)

Mvc, lunch och trädgårdsfix :)

Igår tog vi (nästan) lite paus från renoverandet. Vi började dagen med ett besök hos Mvc där hela familjen följde med! Anton fick höra bebisens hjärtljud och allting såg bra ut :)

Vi gick vidare och tog en lunch på Harrys uteservering. Anton somnade i vagnen strax efter maten så då passade jag och Thias på att beställa in öl och glass och satt kvar och njöt av lugnet och semestern :)


På eftermiddagen åkte vi till Cheapy för att köpa staket och hönsnät för att barnsäkra trädgården. Tyvärr fanns inte staketet hemma så vi får åka tillbaka på fredag för att köpa det då! Men hönsnätet fick vi med oss och det kom på plats igårkväll med hjälp av Mats :)



Vi hann även med en snabbvisit hos familjen Andreassen, ett besök av mormor och av Hoa. Anton spelade lite fotboll med Hoa i det nya fotbollsmålet (tack mormor) innan det var läggdags! Anton somnade sedan snabbt kramades sin favoritbok :)



Någonstans mellan alla aktiviteter hann Thias med att sätta fast några beslag samt riva ner foder i hallen inför fönsterbyte (och ny panel som förhoppningsvis sker denna vecka). Han har svårt att hålla sig borta ;)


Idag har vi en helt oplanerad dag framför oss! Hittills har jag och Anton hunnit med frukost, får se vad resten av dagen bjuder på :) Mathias är nere på bygget idag!