onsdag 12 september 2012

Och så lite renoveringsnytt :)

Igår (mitt i allt "mag-kaos) hann vi även med ett besök av en arkitekt som ska hjälpa oss rita övervåningen med alla rum och funktioner som vi vill ha in där. Det ska bli spännande att se hans förslag!

Idag har dessutom gubben varit på snickeriet och hämtat hem material till lister och fönsterbrädor. De ligger nu i vår hall och väntar på att komma på plats :)

Nu är det hög tid för mig att sova. Jag har redan tagit den obligatoriska tuppluren i soffan ikväll, men nu har jag krupit ner i sängen, så godnatt på er :)

Besök på förlossningen

Igår gjorde jag och gubben återigen ett besök på förlossningen! Denna gång hade jag känt en skarp smärta på höger sida av magen. Efter lite vila släppte det lite grann, men två timmar senare hade jag fortfarande inte känt några rörelser (vilket har varit väldigt ovanligt den senaste tiden)! Jag ringde då förlossningen för att rådfråga och fick uppmaningen att åka in för en koll.

Farfar ryckte in som barnvakt och vi stack iväg! Efter mycket väntan, en massa undersökningar och några sparkar senare fick vi veta att allt såg bra ut och vi kunde åka hem igen! Läkaren trodde att Pluttan hade vridit sig i sidled och hamnat i kläm på något sätt och att det var det jag hade känt! Därefter kunde jag somna gott igårkväll när jag visste att allt var som det skulle :)