lördag 7 maj 2011

Grillkväll i Kisa :)

Sitter nu i Kisa hemma hos Micke och Johanna och fikar på god kardemummakaka :) Tidigare har vi grillat här också, mysigt... :)

fredag 6 maj 2011

Middag i Västralund

Nu är vi precis hemkomna efter trevlig spontan middag hos Petra och Niklas! Anton var trött och sov i vagnen i deras hall sista timmarna, nu sover han gott i sin säng... Vi blev bjudna på jättegod fläskfilégryta med pasta och vin, glass till efterrätt (min favorit Texas Pecan).

Vi hade planer på att sticka till simhallen efter jag slutat jobba, men när jag väl kom hem var Anton så trött så det kändes inte som en bra idé! Istället la vi honom i vagnen och gick ner på stan en sväng för att köpa försenad födelsedagspresent till Lovisa. Hon fick en massa hårspännen och diadem (allt i rosa), vi hittade även lite till Anton och Mathias (jag visar imorgon)... Nu ska vi försöka hålla oss vakna så vi kan se finalen av Bachelor, spännande... ;)

Natti natti

BTW! Imorgon blir det simhallen och sen en sväng till Kisa för att träffa Micke, Johanna och lille Vilhelm :)

onsdag 4 maj 2011

Hockeykväll??? Skulle inte tro't...

Just nu när jag precis hade slösurfat klart och tänkte gå upp och slänga mig i soffan kommer gubben (som satt bredvid mig tills alldeles nyss) på att det är hockey på tv och springer upp för trappan! Jag tänkte att jag ger honom en blogg-stund att titta på hockeyn, sen kommer jag upp och tar kontroll över fjärrkontrollen ;)

BTW, idag fick jag min leverans från USA (tack snälla Beverly)!! Tre par converse (två par till mig, vita och svarta, och ett par svarta till Anton), lip balm, tandkräm och deo som enligt kuriren ska vara superbra, jag får testa och se... Har testat deon och lip balm idag och det känns super än så länge! Sen skulle hennes mamma skicka ett paket från USA nästa vecka med lite grejer så hon undrade om min son ville ha ett par special edition Batman (eller Spiderman) converse som hon hade sett men inte vågade köpa... Klart han vill ha det sa jag :D

Apropå Plutten så har våra nya bankkort kommit idag. Mathias och jag beställde likadana med eget motiv, gissa vilket motivet va!? ;)



Nähä, bloggpaus över, dags att inta soffan och fjärrkontrollen ;)

Den här synen mötte mig i morse när
jag klev ur sängen... Blä :( Inte så man har
lust att ge sig iväg och jobba då direkt)

tisdag 3 maj 2011

Pics och 2 års-dagen


Danne hjälper gubben att sätta panel
(bild från i söndags)

Undersöker sina nya fina födelsedags-tofflor :)

Skorstens-Nisse jobbar...

...och så här såg det ut när han
hade gått!
Morsan bakar kakor...


och någon har varit framme och
smakat på smeten!

Plutten rycker morsan i byxbenet...


Snö i maj :/

Mammas lilla skitunge :)



BTW! Idag firar jag och gubben två år tillsammans, eller vi firar inte direkt, men i år kom vi i alla fall ihåg det ;) Förra året glömdes det helt bort av oss båda, men vi kanske kan skylla på att vi då hade en 3 veckor gammal liten kille att tänka på istället ;)

Nu blir det soffmys med min älskling :)

Long time, no see... :)

Länge sen nu, även om det bara var två dagar sen så känns det som en evighet sen jag bloggade :) Tro det eller ej, det har snöat idag... :(

Här har jag och Anton busat och myst hela dagarna! Måndagen spenderade jag med att baka kakor! Pappa har fixat och trixat, bland annat så har han hjälpt grann-gubben kapa ner grenarna från trädfällningen förra veckan! Igår var även kamin-gubben här och påbörjade arbetet med att installera kaminen. Det var en jäkla massa borrande hela dagen, Anton hade svårt att sova, men till slut så somnade han av ren utmattning och sov igenom en timme av borrande i murstocken... :)

Nu har Mathias nattat Anton precis och jag ska hoppa in i duschen!! Imorgon börjar jag jobba igen efter påsklovet, känns som det var evigheter sen jag jobbade! Inte så jag längtar direkt, men det blir nog bra... Det är ju snart sommarlov... :)

Jag lovar att slänga ut lite bilder senare ikväll, har varit dålig på det också!

söndag 1 maj 2011

Grillkväll

Jag hann med att både klippa rosorna, baka och tvätta :) Nu är jag nyduschad och ska strax iväg till Vickan och Danne för att grilla!!

Sovmorgon :)

Godmorgon!

Här har jag fått sovmorgon idag, lovely, tack gubben :) Ska fixa lite frukost nu och funderar på vad jag ska göra av dagen, klippa ner rosorna? Baka? Städa? Så mycket att välja på ;)

Ha en skön söndag alla!