lördag 9 april 2011

IKEA igen

Nyss hemkomna från IKEA och nu har jag precis nattat Anton! Lyckan är stor idag, vi hittade snuttegrodan (en likadan som han har) på Babyproffsen, Anton högg tag i den direkt och släppte inte taget sen :)

Dagen har varit bra, vi kompletterade det vi skulle på IKEA, fick vårt tillgodo-kvitto på 7000 kr :) Mörkläggningsgardin inhandlades, imorgon ska den sättas upp också så jag hoppas på någon timmes sovmorgon på måndag morgon :) Vi tittade på vagnen, men den fanns bara i svart, så om vi ska ha den beställer vi den nog på nätet! Dagen avslutades med en trevlig fika hemma hos Bambam och Maria :) Nu är vi trötta och ska slänga oss i soffan, imorgon blir en lång dag med renovering och sen middag hos svärmor!!

BTW, middagen igår var trevlig och maten var supergod, vi lyckades till och med få en dessert med på notan som Svante betalade och det är inte det lättaste kan jag säga ;)

fredag 8 april 2011

Små-djävular

Nyss hemkommen från vibrasaun, lite annorlunda upplevelse, inget jag kommer göra om tror jag men ändå ganska avslappnande! När jag åkte hem regnade det och blåste små-djävular ute... Ingen som vill vara ute frivilligt då tänker jag, men tydligen var inte mina två gubbar hemma, hoppas för deras skull att dom är inomhus någonstans :)

Nu ska jag göra mig iordning inför middag på Briggen med jobbet. Sofia hämtar upp mig här om knappt en timme, bäst att sätta fart!! :)

Ha en trevlig fredagskväll!

torsdag 7 april 2011

Fullt upp för hela familjen...

Här har vi alla haft fullt upp hela dagen! Jag med att jobba, Thias med att hjälpa elektrikern nere i köket och Anton med att köra slut på mormor :) Tack snälla mormor för att du kom hit idag hälsar Anton :)

Nu har Hoa och Jonas varit här på en kort-visit, lill-killen är nattad, jag hör att gubben diskar där uppe (han är bäst :) ) och jag är nyduschad! Ska strax upp till älsklingen och äta lite fiskgratäng och potatis som blev över igår, sen gissar jag att det blir sofflut :)

Nu är all el klar i köket (för nu)! Efter el-killarna hade gått började Thias sätta isolering också! Så här såg det ut på bygget idag:








Imorgon efter jobbet ska jag på en vibrasaun-behandling på Spa't, vet inte riktigt vad det är men det är säkert bra! Något som är ännu bättre är att den är gratis :) Jag har samlat göteborgskex-streckkoder och då kan man få såna saker!! Sen imorgonkväll ska vi ut med jobbet och äta på Briggen, Svante bjuder då är det bäst att passa på ;)

Avslutar så klart med lite bilder från Antons dag :)

Snälla barnvakten :)

Matglad :)






Evil eye är något han har börjat med...


onsdag 6 april 2011

Grattis svärmor och kamin-funderingar

Grattis svärmor som fyller år idag, hipp hipp hurra för dig på din dag :)

Här diskuteras det kamin för fullt... Vi har fått pris på en jättefin murad kamin, men vi måste bestämma oss ganska snart eftersom den måste in innan vi slipar golvet!!

Här har vi börjat med nya rutiner från och med igår. Numera äter vi middag runt 17-tiden och Anton äter samma mat och samtidigt som oss, så mycket smidigare det går och så mycket mer tid man får över när man väl har nattat lill-killen :) Just nu sitter jag till exempel och bloggar och gubben diskar, man får ju välja vad man vill göra med sin fritid ;)

Har varit lite dålig på att lägga ut bilder nu under några dagar, har ärligt talat varit dålig på att ta bilder också, men här kommer lite blandad kompott från de senaste fyra dagarna :)





Han är inte still länge kan jag lova ;)




Hur han somnar i sängen är alltid lika spännande :)
Och så här ser det ut på bygget just nu, alla reglar är uppe
och imorgon kommer elektrikern. Mormor är barnvakt!!

Detta levererades idag och står för
tillfället i vårt garage!

Våra fina bänkskivor, högblanka vita med metallist!!

Diskhon (underlimmad)

Och naturligtvis måste Anton inspektera!! Han såg
skeptisk ut ett tag, men godkände till slut :)

Nu ska jag upp till soffan och gubben, blir nog ett avsnitt av Bachelor ikväll :)

Framtidsplaner... ?

Har diskuterat framtiden via telefon idag, mycket spännande erbjudande som måste funderas lite rejält över samt diskuteras med min sambo.... Återkommer senare!! :)

Nu har jag skickat hem eleverna och ska bege mig hemåt till mina båda ligister hemma istället ;)

måndag 4 april 2011

Shopping, shopping, shopping

En hel dags shopping och nu är man bra mör i benen och har mer plats i plånboken :) Sitter på bussen nu och har kommit någon timme på väg hemåt! Jag är supernöjd med mina inköp, vi får se vad gubben tycker ;) Jag saknar mina gubbar massor nu, särskilt den lille som jag inte kommer få träffa idag! Men i morgon ska vi mysa massor... :)

Inne på Gekås idag var det lugnt, inte så mycket folk och det kändes som vi hade gått om tid! Vi hann både äta lunch i nya restaurangen och fika i lugn och ro, skönt! Men det betydde ju dessvärre att jag hann göra av med mer pengar!

Ser fram emot att komma hem till min familj och titta över mina inköp :)

På väg

Försov mig så klart i morse! Har nog aldrig gjort mig i ordning så snabbt... Tack gubben för hjälp med frukosten och tack morsan för att du ringde och väckte mig :) Nu sitter jag i alla fall på bussen och ska nu fortsätta sova! So long! :D

söndag 3 april 2011

Alldeles för sent uppe...

... för att gå upp 3:30 och åka till Ullared, som vanligt... Gå och lägg dig Jenny, gå och lägg dig!!

Natti natti :D

Söndagsmys

Imorse var hela familjen uppe med tuppen, Anton stod och hoppade i sängen kl 6:45! Nu har två av oss ätit frukost (morsan är kvar) och en av oss sover just nu. Så fort han vaknar sticker vi iväg till simhallen med Tessan, Krille och Kevin, kul kul :)

Nu ska även morsan få lite frukost!!
Ha en riktig myssöndag nu!!