fredag 7 juni 2013

Att återge ett examensfirande


Igår var vi ju som jag nämnde och firade min kära svägerska på hennes examen. Jag hade själv inte med min kamera dit, men tur att det finns andra som har kameror som jag kan låna :) Här kommer ett helt gäng bilder från gårdagen!


 Tror ni dessa två tokar här ovanför är släkt eller? ;)


 






Ikväll har vi packat och fixat för tidigt imorgon bitti sticker vi iväg (jag och Mathias) till Ullared för att hyra stuga och shoppa på Gekås. Vi åker med vänner och utan barn och detta blir första gången Stella sover utan oss och det är lite blandade känslor måste jag säga. Lite nervöst, men också väldigt skönt och välbehövligt för oss att komma iväg lite känns det som. Ungarna kommer i alla fall vara i sin hemmiljö eftersom farmor och farfar kommer hit och sover hos dem, det känns skönt!

Nu ska jag packa det sista och sen är det nästan läggdags för mig, vid kl 5:00 imorgon åker vi!! Vi får se hur det blir med blogguppdateringar i helgen, jag känner att jag i första hand tänker umgås med vänner och ta det lugnt.

Sov gott och ha en bra helg!

onsdag 5 juni 2013

Liten blir stor

Min lilla kille börjar bli stor, nu har han lärt sig cykla riktigt bra också. Ikväll tog vi en cykeltur runt kvarteret och vår duktige cyklist tog sig runt (nästan) helt för egen maskin. När vi kom till macken var vi ju såklart tvungna att stanna till för en glasspaus, det är ju jobbigt att cykla :)


Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén men mobilen var det enda jag hade med mig på vår lilla utflykt.

 Hur skönt är det inte med ledig dag mitt i veckan imorgon!! Vi hoppas på trötta barn och sovmorgon sedan ska vi iväg och fira fina Frida till hennes sjuksköterske-examen. Vi borde storhandla också, men det är ju så tråkigt så vi får se om jag lyckas skjuta på det en dag till...

Hur ska ni spendera nationaldagen?

Godmorgon och grattis till er alla

Idag vill jag gratulera er allihopa och framförallt min bästa svägerska Frida. Frida för att hon idag tar en välförtjänt examen och blir färdig sjuksköterska och resten av er för att ni kan känna er trygga med en sån underbar sjuksköterska ifall ni skulle ha oturen att hamna på sjukhuset!


Vi ses imorgon Frida och då ska vi fira, eventuellt kan denna present vara till dig... ;)

Själv sitter jag just nu och äter frukost och ska strax iväg till jobbet. Anton kom ut här till mig för en stund sedan och vi sitter just nu och kramas i soffan och tittar på Real housewives of Orange County, grabben har bra smak :)

Denna vecka blir det endast en jobbdag för min del eftersom det ju imorgon är nationaldagen och ledig dag, härligt!

Bäst att ta tag i dagen, hoppas den har börjat bra för er del!

tisdag 4 juni 2013

Ännu en sommardag och lite kusinbus


Igår eftermiddag kom kusinerna och hälsade på och gissa om någon blev glad och gissa igen om det busades något :)


 


Nu har även Stella blivit så stor så hon är med och busar också och kusinerna är så bra på att ta hand om både Anton och Stella!

Godmorgon på er!

Här har 2/3 av familjen (som är hemma) ätit frukost och nu är det min tur. Sen ska vi packa ihop oss och bege oss till Vickan och hennes grabbar så de får leka en stund, härligt :)

Ha en bra dag så hörs vi!

måndag 3 juni 2013

Ytterligare en morsdagspresent

 
 
Har ju helt glömt bort att visa er detta! Förrutom den superfina gubben och teckningen fick jag även denna fina blomma av min fina familj!



Idag hänger vi utomhus i detta härliga sommarväder. Vi fikar, solar, sover och leker i sandlådan (gissa vem som gör vad...). Snart kommer pappan i familjen hem och vi ska börja med middagen! Har fortfarande inte bestämt vad vi ska ha! Kan ni inte ge mig tips på enkla och snabba vardagsrätter?!

söndag 2 juni 2013

Överraskningen

Godmorgon! I det här huset lyckades mamman i huset snika till sig en sovmorgon idag, härligt :) Nu väntar frukost och sen ska vi hjälpa till vid en flytt. Men först lovade jag ju er en sak, överraskningen...


Vad var då överraskningen som ungarna fick igår av mormor och Mats? Jo ett alldeles eget litet kök där de kan laga mat, fixa och dona! Eftermiddagen igår spenderades med att bygga ihop detta och Anton var helt lyrisk och kunde knappt vänta innan han fick leka med det.

 

Hur gulligt är det inte?? Det ser ju precis ut som Ikeas riktiga kök, med riktiga (fast små) kastruller, slevar och stekpannor!

Nä, nu väntar frukosten på mig! Vi hörs :)