lördag 2 juni 2012

Sofforna på plats

Nu har sofforna kommit på plats och så klart har Anton hjälpt till :)

Mina snickare

Mina grabbar hjälps åt att montera köksstommarna just nu! Tur att pappa har hjälp :)

Lördagsmorgon

Här har vi varit vakna sedan kl 6! Jag vaknade med en dunderförkylning och huvudvärk och Mathias med ryggvärk så han inte kan vrida huvudet :( Men Anton är pigg iaf :)

Just nu tittar båda mina grabbar med stort intresse på "Stora maskiner" på Bolibompa som idag handlar traktorer!

Nu börjar det bli dags för frukost! Sen ska vi köra soffor från Thias stuga till vår stuga, gratta Kalle och sen vidare till 40-årskalas!

fredag 1 juni 2012

Fredag och farfars hjälpreda

Härligt med fredag och det gör mig inget alls att det regnar! Jag känner att jag har en förkylning på gång och nu kan man ju med gott samvete sitta inne och mysa :)

Igår var jag och Anton på pappas och farfars jobb! Tur det så farfar fick hjälp med allt det jobbiga kontorsarbetet ;)

onsdag 30 maj 2012

Bakisgubbe och sparkar

Igår på speedway-matchen intogs det tydligen stora mängder alkohol, så idag har jag haft en lite mindre pigg gubbe här!

Just nu ligger jag i sängen och bläddrar i en inredningstidning! Ikväll har bebis kommit igång och sparkar rejält, Mathias har till och med känt några gånger :) Idag går jag in i vecka 21 och det känns som hopplöst långt kvar, men om jag nu kommer börja känna sparkar lite oftare så känns ju allt lite lättare :)

Dags att sova nu, natti :)

tisdag 29 maj 2012

Farfar och Anton

Farfar kom förbi och läste traktorboken för Anton, mycket uppskattat kan jag lova! Nu har pappa och farfar åkt iväg för att se speedway. Jag och Anton tittar på Bompa en stund innan läggdags! Det blir nog inte svårt att natta honom ikväll, han hade sovit väldigt lite på dagis och är jättetrött redan!

måndag 28 maj 2012

Djurparaden

Anton är en kille som gillar att rada upp saker! Allt ska stå snyggt på rad, bilar, gubbar, stolar, allt! I morse när vi kom ner till badrummet hade alla baddjuren radat upp sig i en snygg parad inne i duschen! Gissa vem som blev överlycklig ;)

Nu har jag precis kommit fram till jobbet och ska ta tag i dagen! I eftermiddag ska jag (och Mathias) på en information från Microsoft om deras nya Office 365. Efteråt bjuds det på filmvisning, Men in black! Mormor hämtar på dagis idag och hänger med Anton ända fram till läggdags och tills vi kommer hem!

Bäst att köra igång, ha en bra dag!