lördag 24 mars 2012

Sandlådeinvigning

Äntligen är sandlådan på plats och Anton inviger den tillsammans med farfar :)

Solig lördag!

Vi har fixat ärenden på stan, ätit på McDonalds, sett några farliga hundar och promenerat hem till morsan där även Johan och Frida befann sig! Det är nästan sommarvärme ute idag, härligt :)



Antons favoritplats

Detta är Antons nya favoritplats, på soffryggstödet så han ser ut på bilarna som åker förbi :)

Här har vi en lugn lördag! Vi var uppe tidigt och åt frukost, ca 5:30 gick vi upp (ofrivilligt)! Vi ska snart gå ner på stan för att köpa present till morbror Johan och skor till Anton.

Om ni undrar vad som händer med bygget så står det helt still just nu! Mathias har ju haft problem med ryggen i ca 3 veckor nu. Han har varit hos både läkare och kiropraktor och han väntar nu på en remiss till sjukgymnasten! Under tiden så ligger det ett renoveringsförbud på gubben i detta hus! Så hur gärna jag än vill ha mitt nya kök klart så får det vänta, min gubbe är viktigare :)

Dags att städa och röja upp lite här, imorgon blir det lite våffelkalas här hemma (både jag och brorsan fyller ju år nästa vecka)!

tisdag 20 mars 2012

Mina knäppisar :)


Satt och laddade över bilder till datorn och hittade denna som jag tog för några dagar sedan på mina söta knäppisar ;)

Här har vi hunnit ätit middag och jag har tagit pressbilder på svärmor till hennes företag! Nu hör jag att det städas för fullt på övervåningen, undrar hur länge det får vara städat...

Denna bilden valde jag att skicka iväg
till Västervik Framåt där hennes företag
Wellcare Västervik kommer bli omnämnt
på deras blogg :)