lördag 6 november 2010

Lördagsmys!

Gubben är i stugan och drar upp båten och Anton och jag myser inomhus idag. Vid 14-tiden kommer Klara och Signe på fika-besök. Signe har inte haft vattkoppor än och Klara tyckte hon skulle få det nu :)

Nu lunch, har en bökig och hungrig skrutt här....

Lite bilder från igår och imorse:

Antons nya fina mockasiner, tack mormor :D


Sova på mage är numera en favorit!!


Igår upptäckte han att det finns en
spegel i babygymmet!!
och i morse hade han lite napp-problem
kan man säga ;)

torsdag 4 november 2010

Dagens Anton

Innan jag går och lägger mig måste jag ju lägga ut lite bilder på min lilla guldklimp :D Förresten så är idag första dagen jag inte upptäckt några nya prickar hos Anton, hoppas det är på väg tillbaka nu....

Liten skrutt på fel plats :)
Vår lunch var i farozonen...

Han har börjat sova på magen nu
(utan att vara förbannad)
Mammas lilla prickiga älskling :*

Tradera

Är ju ett underbart ställe som jag helt missat tidigare. Idag vann jag min första auktion där, en berlock till mitt Thomas Sabo-armband! En guld-väska som i affär kostar 598:- kom jag över för 165:- + frakt :D

Solig torsdagmorgon

Godmorgon!

Här har vi just nu lite morgonmys i soffan. Jag äter frukost och Anton tycker det är kul att testa sin röst :) Idag har vi inte några planer alls, skönt. Jag tänkte försöka ta mig iväg och träna i eftermiddag, får se så inte M har andra planer.

Mötet igår var intressant, vi satt och diskuterade länge. Får se i framtiden vad detta leder till :) Fick även massage igår, skönt :) Lite krångel blev det dock när jag inte kunde ta med Anton in på morsans jobb. M fick åka tidigare från jobbet och var ute och gick med honom medan jag fick massage!!

Förresten så håller plutten på att få sin första tand. Man skymtar lite av den i underkäken. Kanske därför han har sovit oroligt inatt!!

Ha en bra torsdag nu och stort grattis till bästa Sofia på din födelsedag :D

tisdag 2 november 2010

Begravning

Idag var morfars begravning i Maria-kapellet vid nya kyrkogården. Han hade själv skrivit ner exakt hur han ville ha det och det blev jättefint. Mottagningen efteråt var också fin, med bildspel och gitarrmusik från hans kusiner!

Vår prickiga korv är ännu mer prickig nu, det kommer nya blåsor hela tiden. I eftermiddag när vi var på begravningen var han hos farmor. De hade haft jätteroligt ihop och vi fick tillbaka en tröttis när vi kom och hämtade honom vid 5-tiden :)

Imorgon är det massage och sen ett spännande möte efter jag lämnat över Anton till farsan efter hans jobb :)

Nu: macka och te och soffhäng :D

måndag 1 november 2010

Idag är det konstanterat....

Anton är en prickig korv på riktigt! Jag har varit i kontakt med sjukvårdsrådgivning och BVC och BVC-tanten har även tittat på honom. Vid 6,5 månads ålder var det alltså dags att få vattkoppor. Men tack och lov verkar han inte påverkad alls!




På väg ner till BVC vadade vi genom
en massa höstlöv, mysigt :)

söndag 31 oktober 2010

Glömde bort tiden

Det gjorde vi verkligen imorse... När Anton sa till att det var dags att gå upp sa Mathias (med stor glädje i rösten eftersom det var hans morgon) att klockan var 8:30. Jag kollade på mobilen, den sa 7:30... Hmm, hur kunde jag se så fel... Efter några minuter kom jag på det... VINTERTID!! Hade vi helt totalt missat.. Men Anton hade tydligen koll på läget, han vet ju att han ska sova till 7:30 på helgerna ;) Men helt otroligt att han sov en hel timme längre!

Vår prickiga korv!

Vi har fått en liten prickig korv i familjen.... Anton har fått små röda utslag/blåsor och vi misstänker starkt vattkoppor. Vi avvaktar några dagar och ser. Han verkar tack och lov inte lida av det för tillfället i alla fall, skönt :) Stackars mammas lilla söt-korv!!

För övrigt har dagen bjudit på rotande i flyttlådor, fotoutskrifter på skrivaren och Gränsö julmarknad med morsan, mys :)

Natti natti!!

Läggdags!

Även om jag haft en fixardag och fått jättemycket gjort idag så ser det värre ut än någonsin här hemma nu. Anledningen: vår underbara torktumlare funkar sådär bra!!! Även om vi haft tvättid hela dagen är det ändå tre omgångar med tvätt som inte hanns med att torkas i torktumlaren, så nu ligger den tvätten utspridd över hela lägenheten... Men man får se det från den ljusa sidan, den är ren iaf ;)

Tidigare ikväll skulle jag leta efter en bild från Antons dop och fick en stor klump i magen när jag inte hittade bilderna på någon dator. Det var en lucka på ungefär två månader i min bildmapp.... Efter mycket letande på alla mina datorer hittade jag bilderna till slut i en odöpt mapp som jag förmodligen slängt in nån gång när jag haft bråttom och tänkt att jag skulle fixa senare... Det gör jag aldrig om igen... Men iaf, när jag satt och kollade på bilder hittade jag en helt underbar bild på mammas lilla älskling, den är från mitten av augusti, tänk va snabbt tiden går :)
Som bonus skickar jag även med några mindre lyckade, men ändå charmiga, bilder från dagens fotografering till julkort!!

Natti natti på er! I natt är det min tur att slippa kliva om om skrutten ropar och min tur att ha sovmorgon imorgon, yippi :D