lördag 7 juli 2012

Morbrormys

Snart läggdags för Anton och jag mår bättre nu! Anton i och morbror kollar på Byggare Bob och myser! Jag är tacksam för min familj som ställer upp :)

Krasslig mamma och busig son

Idag är jag inte på topp :( Jag är yr, illamående och kass i magen! Misstänker att det beror på penicillinet! Mathias är på Mickes svensexa hela dagen och jag är tacksam för att mormor och morbror har tagit varsitt skift och hjälper till med Anton idag! Just nu är Johan här på det sena skiftet och jag har världens bästa utsikt från min plats i soffan; en jätteglad och busig son :)


torsdag 5 juli 2012

Min stackars älskling :(

Jag tycker så synd om honom. Han har så ont i foten, utslagen kliar och han hatar penicillinet :( Hoppas det går över snart...

onsdag 4 juli 2012

Sjukhusbesök igen...

Idag har jag varit hemma med en febrig liten kille! Fast han har knappt haft någon feber och han har varit pigg hela dagen! Däremot upptäckte jag att han fått några utslag på kroppen. De dök upp i grupper och mest i arm- och knävecken. Dessutom såg jag att han hade fått sår mellan tårna som gjorde ont när jag rörde vid dem! Först trodde jag att det var en stor självspricka men under dagen blev både såren på fötterna och utslagen fler och värre!

Till slut ringde jag sjukvårdsrådgivningen och vi fick en tid till Anton nu på kvällen! Vi fick svaret att både utslagen, febern och såren mellan tårna berodde på en form av stafylokocker och Anton fick penicillin som han ska ta tre gånger om dagen i tio dagar, det blir ju spännande och se om vi lyckas få i honom det...

Nu har jag äntligen landat i soffan efter middag och dusch! Jag misstänker att Mathias har somnat inne hos Anton nu, tror inte det tar så här lång tid att natta :) Själv sitter jag och avnjuter första skörden av egenodlade jordgubbar, mycket godare än köpta :)

Släktskap?

Man skulle nästan kunna tro att dessa två är släkt på något sätt ;)

Här är vi uppe med tuppen som vanligt :) Idag blir en hemmadag för Anton och mig, jag fick nämligen hämta hem honom från dagis med feber igår :( igårkväll var han tydligen väldigt varm så Mathias hade fått sitta hos honom och badda med blöta handdukar. Nu på morgonen känns han lite bättre!

Igårkväll var jag förresten ute med bästa Klara som är i stan just nu! Vi satt på en uteservering och pratade om allt möjligt länge, supertrevligt :)

Nu ska vi äta frukost här och titta på Bompa :)

måndag 2 juli 2012

Studiebesök på förlossningen

Ikväll har vi varit på ett litet studiebesök på förlossningen för att kolla upp en molvärk jag haft i magen som inte ville gå över! Allt såg bra ut och det var ingen bebis på väg ännu :) Värken beror säkerligen på en urinvägsinfektion så imorgon blir det ett besök på apoteket för att hämta ut antibiotika!!

Först nu har vi båda hunnit duscha, barnvakten åkt hem och vi sitter och vilar upp oss i soffan! Men tror jag strax byter soffan mot sängen istället :)

BTW så är jag idag i vecka 25+5!

Godmorgon

Jag har precis klivit upp, men de andra två sover som två små grisar ännu :)

Hoppas ni får en bra måndag!

söndag 1 juli 2012

Matstopp

Vi har stannat för lite mat i mysiga Söderköping! Vi är trötta allihop, vissa av oss sover till och med :) Vi andra väntar på plankstek!

Trötta skinn :)

Nu har vi busat som tusan och vi är allihopa som trötta skinn! Till och med jag som bara har tittat på och fotat/filmat :)

Efter en fika är det nu dags att åka hemåt, misstänker att det blir fler än jag som kommer sova i bilen!

Nu...

Nu så, en glass och sen kör vi :)

Busfabriken

Vi är på Busfabriken i Norrköping, men en av oss sover ;)

Sommarkväll :)

Idag har det varit olidligt varmt (enligt mig iaf) och först på kvällen blev det skapligt! Vi har spenderat eftermiddagen och kvällen hos bästa Danne och Vickan, med att grilla och snacka skit :) Mycket trevligt och måste göras om snart igen :)

Jag har varit lite dålig på att fota ikväll men jag lånade lite bilder från Vickans blogg (hoppas det är ok vännen, jag frågade ju aldrig :) )

Nu är det sovdags sedan länge här och i vårt hus är det kvavt som tusan nu, men jag ska försöka sova ända! Natti natti :)