lördag 26 november 2011

Fikapaus


Jag, Anton och farmor hamnade lite spontant på Tant grön för mysig fika :)

Ved och fix :)


Idag är en fixardag (som vanligt på helgen)! Thias och svärfar kör in veden i garaget just nu. Jag har stora förhoppningar om att de blir klara idag så slipper jag höra tjatet om veden i vinter ;)



Anton sover just nu och jag städar, tvättar och fixar här inne! Bland annat håller jag på att putsa kristallkronan, den var bra dammig kan jag lova... Snart är det lunch här och ikväll är vi bjudna på tacos hemma hos Eva och Putte!

Trevlig lördag på er!

fredag 25 november 2011

Sängtjuv...

Vet något som försöker hävda att jag tar upp mer än halva sängen... Vet inte riktigt hur det ska kunna gå till när man delar säng med denna ;)



Nu är det dags att börja göra sig iordning och om en stund väcka mina två trötta grabbar :)

torsdag 24 november 2011

Lugn och ro??


Det var väldigt stimmigt på skolan nu på eftermiddagen så jag valde att gången och jobba istället! Tror ni det var lugnare? Jag möttes av denna syn så gissa själva ;)

onsdag 23 november 2011

I öronen denna morgon...

Godmorgon!

Jag sitter just nu på jobbet och har en lång to-do lista idag! Dessutom kommer jag och Peter ha utvecklingssamtal med gymnasieeleverna så jag blir kvar sent ikväll. Dagens låt blev denna underbara låt av Adelé som har gått varm hemma i köket på morgonen och i hörlurarna på väg till jobbet :)


Jag önskar er en mysig onsdag :)

tisdag 22 november 2011

måndag 21 november 2011

Smygstart :)


Jag har smygstartat med adventspyntet :) Det slog mig idag att det faktiskt inte är långt kvar så då kunde jag inte vänta längre ;)

Dessa är fynd från förra årets utförsäljning av julgrejer på Åhléns :)

Glömde helt bort...


Jag har ju helt glömt bort att berätta att Anton ramlade i simhallen i fredags och slog ut en flisa av ena framtanden :( Jag ska ringa tandläkaren idag och se vad de säger, jag har ingen aning om vad de gör åt det?'v Han blev ju såklart jätteledsen i fredags när det hände, men för övrigt verkar han inte ha lidit av det alls i helgen!
Just nu har jag precis lämnat på dagis och är på väg till jobbet! Idag väntar en fullbokad och lång dag som avslutas sent med möte som vanligt på måndagar!
Bjuder på en bild på min skatt från igår :) Ha en bra måndag!

söndag 20 november 2011

Mellanmål och Mekar-Micke!


Här äter vi mellanmål och tittar på Mekar-Micke :) Mathias är nere i köket och pratar fläktar med elektrikern!

Tidigare var vi och grattade 1-åringen Vilgot! Det blev en kortvisit men vi hann i alla fall lämna paket och äta lite tårta :)