lördag 21 september 2013

Höstmorgon

Godmorgon!


Här har vi precis ätit en god lördagsfrukost med tända ljus på bordet, mysigt på hösten!

Idag väntar en trevlig fika för mig och barnen medan Mathias ska upp på övervåningen och bygga lite! Men innan vi sticker i väg på vår fikadejt i eftermiddag ska vi ha en lugn och skön lördag med lite bus, kramar, plockande och kanske lite tvättande också!

Vad ska ni göra idag?

torsdag 19 september 2013

Slow week

Det känns det som denna vecka är! Vi liksom bara tuffar på i gamla spår och gör alla vardagliga saker som måste göras, fast jag tror faktiskt att vi behöver det. Det känns som om vi samlar kraft inför det som komma skall, den stora renoveringen! 

Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills vi drar igång och jag vet att vi båda kommer vara helt slut under och efter renoveringen. Min gubbe kommer vara fysiskt trött och jag kommer förmodligen vara i akut behov av en andningspaus utan barn! Men det kommer bli så bra och det kommer vara så skönt att för första gången sedan vi flyttade in i detta hus faktiskt bo i hela huset (inte bara på en våning). Det känns som lyx :)


Men vi laddar, samlar kraft och tänder en massa ljus på kvällarna, för nu är det riktigt mörkt och kallt! Mysigt på ett sätt, men jag kan redan nu längta tills vintern är över och vi går emot våren igen, min favoritårstid. Vilken årstid är er favorit?

Nu väntar alla tända ljusen, en kopp te och min gubbe i soffan på mig :)

måndag 16 september 2013

Ny vecka, ny start!

Hej på er!


I morse när frukosten skulle plockas fram var det trängsel vid kylskåpet, hungriga barn gissar jag på...

Måndag igen och ni vet väl vid det här laget att jag gillar måndagar! Detta är dock en mulen och höstkylig måndag, men det gör inte så mycket, vi har inga planer alls idag. Tyvärr startar jag den nya veckan med en jobbig huvudvärk, men vi får hoppas att det går över under dagen.

Hur ser er vecka ut? Ska ni göra något spännande?


söndag 15 september 2013

Nytt i stugan

Medan vi har varit fullt upptagna här hemma har det hänt en hel del i vår sommarstuga. Thias har ju varit där och hjälpt till så ofta han har hunnit, men jag har inte sett hur det ser ut förrän idag när vi åkte ut för att inspektera, och det är och kommer bli jättefint!

Det som är gjort är att golvet är uppbrutet och man har gjutit en ny grund i storstugan (pga fuktskador) och lillstugan har fått en jättestor altan. Här får ni se lite bilder från dagen och bygget!




 
 






Som ni ser så är det lite kvar att göra i storstugan och min duktiga lilla kille gillar att hjälpa till och vara med :)

Förresten så gick gårdagen i Linköping jättebra. Barnen skötte sig toppenbra, vi hade tur med vädret och jag fick tag på det jag kom dit för (och lite till).

Nu väntar en kopp te och soffa på mig tror jag bestämt. Måste ladda inför veckan som kommer som förhoppningsvis innehåller lite mer sömn än veckan som har varit!!

Hoppas ni har en trevlig kväll!