måndag 16 september 2013

Ny vecka, ny start!

Hej på er!


I morse när frukosten skulle plockas fram var det trängsel vid kylskåpet, hungriga barn gissar jag på...

Måndag igen och ni vet väl vid det här laget att jag gillar måndagar! Detta är dock en mulen och höstkylig måndag, men det gör inte så mycket, vi har inga planer alls idag. Tyvärr startar jag den nya veckan med en jobbig huvudvärk, men vi får hoppas att det går över under dagen.

Hur ser er vecka ut? Ska ni göra något spännande?


4 kommentarer:

  1. Så bra att få hjälp och plocka fram frukosten, fast det kanske kommer fram allt möjligt då. Jag har varit på en välbehövlig massage i eftermiddag så nu är det bara att tuta och köra igen. Kram till er alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hihi, ja allt möjligt hade nog åkt fram om de hade fått välja, t ex "tylt" (ni vet sånt som man har till pannkakor) ;)

      Radera
  2. Nja.. mest jobb som vanligt, dock har jag börjat putsa fönstren och det är allt lite spännande att se ut genom dom igen! ;) Uffe har nästan fått klart vår yttre uteplats och vi har bestämt oss för hur "staketet" runt skall se ut, och Uffe har fått tag i bra kontakter och bra pris och beställer nog 30 meter "staket" i morgon, ja är Du alldeles nyfiken får Du pallra Dej hit när det är klart, så kan Du få se vad han beställde...
    Det är allt lite spännande att se om vi kan sparka sonen tillräckligt hårt i baken även denna vecka, så det blir något vettigt gjort, studierna på Komvux t ex!!

    Ha det gott och ta hand om Er, och förresten, det var en alldeles himla fin uteplats det blivit i Ytterhult, nått att sitta och "päsa på" va?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, så ni kommer upptäcka en helt ny värld genom fönstren igen då denna vecka, något att se fram emot ;)
      Måste komma bort och hälsa på er snart märker jag!
      Jasså, är han lite seg? Ska han börja komvux nu är tanken?
      Ja, uteplatsen är det ju inget fel på! Ser mig själv i en solstol, med en drink och havsutsikt (och lugna barn) :D

      Ta hand om er också!

      Radera