lördag 9 juni 2012

Konsten att sova djupt

Nu har jag äntligen krupit ner i sängen för att sova (dagen blir så lång när den startar kl 4:30)! GP:t är slut och det sista jag gjorde innan jag gick och la mig var att kolla till Anton (som jag alltid gör)! När jag kommer in till hans säng ser jag först inte ungen. När jag lyfter på täcket som ligger halvvägs ner på golvet som jag honom! Eller rättare sagt ett par ben, resten av ungen ligger under sängen! Hur han har tagit sig dit eller varför har jag ingen aning om! Men han ligger på mage med huvudet före under sängen och det enda jag ser är en liten rumpa och ett par ben :)

Min första tanke är att jag blir lite orolig att något är fel, men jag får fram en sovande (och lite gnyende) unge och lägger honom till rätta i sängen! Nu efteråt ångrar jag att jag inte fångade det hela på bild, för någon roligare sovstil tror jag aldrig att jag får se ;) Han har ju helt klart ärvt sin fars förmåga att sova djupt i alla fall ;)

Natti natti! Imorgon är det jag som hoppas på att få sovmorgon till åtminstone kl 6 ;)

Flytthjälp och morfar

Idag har vi (eller mest Mathias) hjälpt Danne och Vickan att flytta de sista grejerna till deras nya hus! Linda, Calle och Wille var också där, så jag Vickan, Linda och ungarna höll till ute i trädgården! Mycket trevligt :)

När vi kom hem på eftermiddagen lekte jag och Anton i sandlådan och planterade blommor medan Thias klippte gräset! Det var på håret att han hann klart innan regnet kom!

Vi avslutade dagen med att åka till pappas/morfars grav där Anton la några blommor som han hade plockat! Min kära pappa skulle nämligen fyllt 62 år idag! När vi gick därifrån vände sig Anton om och vinkade massor av gånger samtidigt som han sa "hejhå bopa"! Mammas älskade Gullunge förstår nog mer än vad vi tror :)

Morgonpigg??

Just nu är Anton inne i en period där han tycker det är morgon vid 5-tiden (ibland ännu tidigare). Det verkar inte heller spela någon roll när vi lägger honom på kvällen!

Så här är vi (läs jag och Anton) vakna sedan nästan en timme tillbaka! Inte ok tycker en gravid och förkyld morsa som behöver mycket sömn! Men godmorgon då... :)

onsdag 6 juni 2012

Nya huset

Vi har spenderat eftermiddagen i Dannes och Vickans nya hus där det målas för fullt! Mathias har varit där hela dagen och hjälpt till, jag och Anton var bara där nu på eftermiddagen och snyltat pizza ;)

Jättefint blir det och jag ser fram emot att se hur det blir när de är inflyttade :)