lördag 25 juni 2011

GP-kväll i stan :)

Mathias kände sig rastlös här ute också, så nu har vi bestämt oss för att åka hem redan idag! Med andra ord blir det GP hemma i huset :)

Regn, regn och så lite mer regn...

Det är helt otroligt hur liten en stuga kan kännas när man är femtielva personer och det regnar ute... Ska bli skönt att åka hem!

På min önskelista!

Högt upp på min önskelista står dessa fina stolar...


Tillsammans med denna lampa!!

Hoppas ni har en bra midsommarhelg, vi är fortfarande kvar på ön :)

Fortfarande vaken

Jag är fortfarande vaken, bara så ni vet ;) Nu har det börjat regna här och mina två grabbar sover som två små grisar bredvid mig :) Tror ni jag är uttråkad något? Ooh jaaa!

Nattsudd

En liten älskling som står och hoppar i en säng som håller på att fällas ihop över honom kl 3 på natten, en bäddsoffa som tar död på vilken rygg som helst, en mamma som inte kan somna om och folk överallt (= ingen som helst chans till egentid). Livet på landet är underbart... :S

fredag 24 juni 2011

Midsommar i Utrike :)


Med jordgubbstårta, dans kring midsommarstången och vin, härligt :)


Glad midsommar!

 
Nu ska vi packa ihop oss och bege oss ut till Utrike för att fira midsommar med familjen Jakobsson!! Önskar er alla en riktigt trevlig helg

Motsatsen till sovmorgon...

Kan man väl kalla det när sonen står och hoppar i sängen och är vansinnig kl 6 på morgonen!! Gissar att det beror på hans sena läggtid igår! Vi var ju hos Danne och Vickan och efter maten nattade vi Anton och sen tog jag och Vickan en promenad, då somnade han direkt i vagnen och sov hela vägen. Så fort vi kom tillbaka till Grytstigen vaknade han och hade inga som helst planer på att somna om, så han fick vara vaken tills vi gick hemåt!!

Nu är det frukost för oss och sen packning som gäller!!

torsdag 23 juni 2011

Slappardag

Dagen har bestått av sovmorgon (plutten vaknade vid 8:40), snabbesök av mormor och sen promenad av Eva! Gubben har satt panelen färdigt i vardagsrummet och därefter tog han en motorcykelsväng och kom nyligen hem!

Jag sitter just nu och fixar med en annons som ska skickas iväg idag. Sen ska det duschas lite snabbt innan vi  kastar lill-gubben i vagnen och går till Vickan och Danne för att grilla :) Det är vår dag i korta drag!! Vad har ni gjort?

Trevlig torsdag på er :)

onsdag 22 juni 2011

Dator för avhämtning!

Morsan, datorn är klart för avhämtning :D

Fika hos Vilgot och lite jobb-fix

Idag har jag varit och träffat Peter och Jocke på Alphaskolan. Jag har fått lite inloggningsuppgifter som jag behöver och vi har pratat lite om vad som ska göras nu närmast. Jobbet och kollegorna känns toppenbra :) På eftermiddagen var jag på gång och skulle börja rensa i förrådet, men då blev vi bjudna på fika hos Vickan och Danne, valet var inte så svårt ;)

Nu fixar jag med morsans nya dator samtidigt som kvällens middag står i ugnen, varma mackor :) Hoppas ni har en trevlig onsdagkväll, det har vi :)

måndag 20 juni 2011

Om ingenting och lite bilder...

Har inget speciellt att skriva, men ville bara säga hej och visa er lite bilder!! :)

Nyfiken kille tittar på
när pappa drevar fönster!

Fruktstund :)

Det här är nya grejen, att ställa sig upp
i gå-vagnen och hoppa tills den
flyttar sig...

Min hunkiga sommar-kille i nya byxor ;)


Morbror och Frida kom och hälsade på en kortis nu på kvällskvisten när en liten kille egentligen skulle sova, men han fick lite annat att tänka på ;)




Nu dusch och sen soffmys :)

söndag 19 juni 2011

Söndagsmys

Ha en riktigt mysig söndagskväll, det ska vi ha :)

Möbler på Ellos?!

Vem kunde tro att Ellos skulle ha möbler och dessutom snygga sådana!? Dessa står på min önskelista till huset :)







Dessutom hittade jag det här fina setet som skulle vara jättegulligt till Antons rum :)



Sovmorgon

Idag tog jag och Anton lite sovmorgon till 7:30 (pappa har ännu mer sovmorgon och sover fortfarande). Trots det har det varit en väldigt gnällig morgon så nu ligger han och sover igen!! Frukostdags och egentid för morsan med andra ord :D