lördag 13 oktober 2012

Eftermiddagslut

Jag och Anton tar ett eftermiddagslut framför Byggare Bob och Mathias sätter upp gardinskenor i taket! Ni ser väl arbetsfördelningen?! ;)

Nytt igen

Igår var vi och hämtade ut ett paket till som innehöll den andra korgen och tavlorna jag hade beställt! Anton hittade genast användningsområden för korgen ;) Nu ska jag införskaffa ramar så tavlorna kan komma upp på väggarna :)

Idag har vi en hemmadag! Vi ska försöka komma i ordning lite med i huset och senare kanske mormor och Mats och hälsar på :)

fredag 12 oktober 2012

Fredag och väntan...

Fredag igen! Förvärkarna som jag haft till och från i två dagar har lugnat ner sig under natten och idag på morgonen! Just nu känns det inte som om det kommer bli någon bebis i helgen, men hoppet är ju det sista som överger en ;)

Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund! Man får ju passa på när man har möjlighet :)

I eftermiddag hoppas jag på lite trevligt "dricka-te-besök" här hemma :)

torsdag 11 oktober 2012

Nytt

I det stora paketet som jag hämtade ut tidigare fanns denna fina korg som vi ska ha i vardagsrummet till Antons leksaker! En likadan korg till är på väg och ska ställas i hallen i samma syfte!

Nu ska han lära sig att städa ;)

Storhandling och förvärkar

Nu har vi (jag och Thias) med gemensamma krafter hämtat på dagis, hämtat paket och storhandlat! Mat har vi fått i oss också och gubben tog disken idag :)

Nu ligger jag i soffan och förvärkarna (som jag även kände av igår) är tillbaka igen! Dessutom är det rejält mycket rörelser i magen, nästan svårt att veta vad som är vad :) Det vore ganska skönt ifall bebis ville komma ut till helgen!

Senare ikväll ska jag visa vad som fanns i paketet jag hämtade ut idag :)

onsdag 10 oktober 2012

Övertid och eftermiddagshäng

Just nu myser vi framför Rorri Racerbil med en tänd brasa!

Idag var vi hos barnmorskan igen! Besöken där går rätt så snabbt, hon kollar blodtrycket, mäter magen och lyssnar på hjärtljudet! Allt såg bra ut och nästa besök är om en vecka om bebis inte har kommit ut då (vilket vi hoppas)! Nu går jag ju på övertid och allt känns tungt nu!!

Nytt på väg hem till mig

Jag lovade ju att visa vad jag klickade hem igår. Jag lyckades hitta riktigt snygga tavlor från Hagedornhagen som ska upp på de kala väggarna här hemma. Dessutom blev det två stycken korgar med lock för Antons alla leksaker. Eftersom hans nya rum är så litet så behöver han ha leksaker i hall och vardagsrum, men jag är inte så sugen på att gå och snubbla på dem hela tiden. Så förhoppningsvis kan vi lära honom att städa och sen stänga locket, så slipper vi se det :)





Nu är ungen på dagis och jag ska fixa lite frukost :)
Hoppas ni får en bra dag!

tisdag 9 oktober 2012

Inte idag!

Nu är den 9:e oktober snart slut och bebis har inte gjort några tecken på att vilja komma ut, bara så ni vet :)

Idag har jag klickat hem några riktigt snygga inredningsdetaljer till vårt fina hus, jag lovar att visa er imorgon (om jag inte föder barn)... ;)

Natti natti

Funderingar på övervåningen

Idag fick vi hem ett ritningsförslag från arkitekten på vår övervåning! I stort så tycker jag det är ett bra förslag, men vi har några smågrejer som vi vill diskutera med honom! Det ser iaf lovande ut :)

Dagen D

Idag är dagen D då Pluttan är beräknad att komma till oss! Tror ni att hon gör det?? Det tror inte jag, inte idag iaf!! Men hon är väldigt efterlängtad :)

Hittills idag har jag hunnit med att lämna Anton på dagis, tagit en dusch, fotat magen och nu ska jag sätta mig och äta frukost!

Ha en bra dag så får vi se vad som händer under dagen :)

söndag 7 oktober 2012

Äntligen!!

Äntligen har vi flyttat in på bottenvåningen! Det är stökigt som tusan, men Anton sover gott i sin nya säng, vi ska krypa ner i nytvättade lakan senare och nu myser vi framför brasan :) Nu väntar vi bara på Pluttan som får komma när hon vill nu!

Bilder får ni se en annan dag när vi kommit iordning lite mer! Nu får ni nöja er med flyttbilder och vår mysiga brasa :)

Tack snälla Johan och Frida som har hjälpt oss hela dagen!