lördag 24 september 2011

Bää


Anton har lärt sig att säga bä! Men han lärde sig det lite sent, nu är vi hos hästarna!! :)

Får får får? ;)


Vi är i Smultronboda och tittar på får :)



På väg...


Vi är på väg och vi börjar i Gamleby! Får se om det är något att ha där?!

Nya stuprör!


Vad tycker ni om våra nya fina stuprör?? Jag är supernöjd! :)
Här har vi en solig och fin höstdag och vi ska snart ge oss iväg och kika på "Smaka på Tjust". Vi väntar bara på att Anton ska vakna!

fredag 23 september 2011

Fruktstund


Vi har fruktstund i trädgården och tittar på medan Plåt-Anders och Plåt-Emma sätter upp nya stuprör!


torsdag 22 september 2011

tisdag 20 september 2011

Glömde helt bort...

Plutten gick in själv på dagis imorse! Jag behövde inte bära in honom, han grät inte och han klamrade sig inte fast vid mitt ben. Jag öppnade grinden och han gick in med grodan i högsta hugg och försvann runt hörnen!! :) Sen kom han tillbaka för att vinka, mammas sötkorv ;)

Skickat från min iPhone

Pappabus :)

Duktig dagiskille :)

Idag har min duktiga dagiskille sovit på madrass tillsammans med dom andra barnen! Vanligtvis sover han hittills bara i sin vagn!! :) Nu finns det kanske lite hopp om att vi kanske slipper släpa vagnen fram och tillbaka till dagis :)

Här har vi ätit en delikat middag bestående av köttbullar och potatis. Nu är det Mekar-Micke på Bolibompa. Vet inte vem som var mest intresserad, Anton eller Mathias?? Det var nog oavgjort där ;)

Skickat från min iPhone

måndag 19 september 2011

Jobbardag!!

Idag har jag varit och jobbat fast på skakiga ben! Det blir väl så när man inte kommit igång och äta efter en magsjuka!! Men dagen har i alla fall gått bra och jag har haft fullt upp hela dagen! Måndagar är ju mötesdag och idag kom jag inte hem förrän kl 17:30! Knappt så jag hann träffa min lille skrutt, men imorgon ska jag ta mig från jobbet tidigare!

Nu ska vi börja med middagsfix här och sen blir soffmys :)

Skickat från min iPhone

söndag 18 september 2011

Slösöndag och en piggare familj :)

Magsjukan verkar ha varit snabbt övergående och jag känner mig redan bättre, jag har till och med lyckats äta lite idag!! Mathias kom hem runt midnatt i natt och hade feber stackaren :( Han bytte av mormor som hade stannat kvar för att hjälpa mig ifall Anton skulle vakna. Tack snälla, jag hade inte fixat att natta honom själv! Efter panodil och lite sömn vaknade min gubbe mycket piggare imorse! Skönt att ha honom hemma igen, jag har saknat honom :)

Idag har vi bara haft en slösöndag hemma! Barnkanalen har stått på mest hela dagen och Anton har sprungit runt och lekt på hela övervåningen.

Trots att jag sovit en lång stund i soffan på eftermiddagen är jag redan dödstrött och har krupit ner i sängen för att sova nu! Natti natti på er!

Skickat från min iPhone