fredag 27 april 2012

Rapportering

Anton har sovit i sin säng nästan hela natten! Vid kl 4:30 hörde jag att han vaknade. Jag var först på väg in, men tänkte att jag väntar en stund och ser vad som händer! Strax därpå hörde jag små steg på väg in till oss och han kröp upp i vår säng :) Han har alltså klarat sin första natt i sin nya säng alldeles utmärkt!

torsdag 26 april 2012

Stora killen...

Kolla vem som sover i nya sängen just nu... :) Vi får väl se hur natten blir!

onsdag 25 april 2012

Ny säng

Antons nya säng är på plats och den blev så fin :) Brorsan hjälpte till att köra hem den och Anton hjälpte så klart till att sätta ihop den och bädda den! Morbror och Anton provlåg den till och med innan den ens var monterad :) Han tyckte det var jättekul att hoppa i den och att bädda ner gosedjuren i den, men sova i den skulle han absolut inte... "Inte" fick jag till svar när jag frågade :) Men den får stå där så ångrar han sig nog så småningom! Just nu har han alltså två sängar!

Nu är det hög tid för mig att sova, fast jag har ju redan sovit ett par timmar i soffan ;) Natti!

Min duktiga son...

Igår var vi på utvecklingssamtal på dagis och Antons dagisfröken Madde hade bara bra saker att säga om vår lille älskling, man kan ju inte bli annat än stolt som mamma :)


Till exempel upplevde hon honom som mycket rörlig, han är oftast glad, påhittig, social. Han är ofta med i de andra barnens lekar och han är omtyckt av de andra barnen, de hänger gärna på när han vill leka något. Talet börjar komma mer och mer nu (det har vi ju märkt hemma också), han härmar ord vi säger mer och mer nu. Hon berättade också att han är väldigt kramig och gosig. Han sitter ofta och somnar i hennes knä efter lunchen och när han leker kommer han ofta fram till henne för att "tanka" lite närhet innan han fortsätter leka. En grej som hon tyckte var väldigt gullig var att när han vet att han har gjort något fel så räcker det att hon tittar på honom, då lägger han huvudet på sned och säger "heeej" :)

Som sagt så blir man ju jättestolt över honom :)

Nu är det dags att hämta på dagis och sedan börja med dagens middag!!