fredag 13 maj 2011

Fredagsstädning

Ikväll har jag suttit och rensat upp och sorterat lite på både min dator och jobbdator!! Skönt att få ordning på saker och ting :)

Efter jag kom hem från jobbet körde vi ett städrace, så nu är det rent och snyggt här (i alla fall på övervåningen)!

Alla hjälper till i det här huset ;)

Börjar nog bli dags att gå och lägga sig nu, gissar på att vi kommer ha åtminstone en morgonpigg kille här i morgon! Undrar vad vi ska hitta på i helgen, skönt att inte ha planer :)

torsdag 12 maj 2011

Inställd träning och Batman

Idag har jag haft fullt upp på jobbet, det är nationella prov i matte nästa vecka, dessutom närmar det sig ju terminsslut och därmed betygssättning!! Egentligen skulle jag tränat på gymmet efter jobbet, men jag kom inte därifrån förrän kvart i fem och då var jag alldeles för trött och hungrig för att träna... Det får bli en annan dag istället!

När jag väl kom hem var plutten övertrött och härjade runt och min duktiga gubbe höll på med middagen, älskar dig gubben :) Nu har vi fått mat i magen och lill-killen sover (förhoppningsvis för natten). Nu kom jag ner hit för att visa er vad som levererades till mig direkt från USA idag...



Sen har jag hittat ett par nya skor som jag jättegärna vill ha... Trodde ni aldrig va... ;) Synd bara att jag hittade dom efter kollegorna varit i USA :(

Visst är dom snygga?? Vita Converse i skinn :)

onsdag 11 maj 2011

Bättre sent än aldrig... :)

Blev visst inget blogginlägg igår, men här kommer bilderna från när våra fönster lastades av:





Nyfikna åskådare...

och några nyfikna till...

och en som inte brydde sig så värst :)


Inomhus pågick mormor-bus...

och mys :)



Och sen blev det lite glass, någon av oss var visst helt galen i det ;)




Nu ska det redigeras bilder... Sen blir det soffmys :)

BTW så mår Plutten mycket bättre nu, vi har inte behövt ge honom panodil sen i går kväll! Idag har han varit helt feberfri, skönt!!

måndag 9 maj 2011

Ett sista inlägg för kvällen...

Under förmiddagen hade min lilla älskling runt 40 graders feber, framåt kvällen hade den gått ner till 39... Nu sover han för tillfället, får se hur länge till. Vi hoppas det är bättre imorgon! Det enda som har funkar idag är att vara nära och bli buren, mysigt men det är svårt att göra något annat!

Idag har vi fått hem fönstren förresten, har en hel mängd bilder men datorn är så seg just nu så jag får visa er dom imorgon istället.. Bäst att gå och lägga sig nu så man får lite sömn i natt.. Natti natt :)

Sjukdag :(

Här har vi haft en jobbig natt där Anton inte kunde komma till ro och till slut fick sova i vår säng. Idag på morgonen hade han fortfarande feber, 40,1 och har inte velat lämna mammas famn en sekund på hela dagen! Först nu har jag lyckats lägga honom i hans egen säng! Väntar nu på gubben och lunch som kommer när som helst!!

Mormor och morbror samarbetade bra för att få hit lite flytande panodil och ipren förrut. Panodilen smakade jordgubb och det var inga problem med att få i honom medicinen :) När jag la honom att sova nu hade febern i alla fall gått ner till 39,1.

söndag 8 maj 2011

Febrig plutt :(

Nu framåt kvällen blev Plutten varm och kändes lite febrig. Vet inte om det kan vara att han var i solen en kort stund under eftermiddagen! Han var insmord, hade keps och hade ryggen mot solen men lite sol fick han nog på sig i alla fall... Eller också kanske det bara var ett sammanträffande!! Hur som helst så vaknade han nån timme efter jag lagt honom, då hade han 39,3 och fick en panodil! Nu är han fortfarande vaken och kryper runt och leker, så förmodligen känner han sig lite piggare nu!

Gubben var nere på bygget en kort sväng idag och sen var han ute på en motorcykeltur nu på kvällen. Under eftermiddagen fikade vi i trädgården med grannarna, mycket trevligt... Dessutom var vi och hämtade vår nya (begagnade) trädgårdsmöbel på Evas jobb, nu ska vi bara hitta några dynor som passar!

Dags att gå upp och njuta av kvällens gourmet-middag... Fryspizza :D




Lite gott och blandat...

Idag blev visst en bildsöndag.... :)

Borsta tänderna bör man... :)

Den här killen vill ha ärtor på sin mat


Vi har ved!! och en hustomte ;)

Coola killen!!



Morsan har shoppat igen...
Solbrillor och en ny sommar-outfit :)

Inte dålig men lite sämre... ;)

Jag är dålig på att ladda över bilder från min lilla kamera till datorn, men idag gjorde jag det och hittade lite roliga bilder.... Så håll till godo :)

Nu är visst grabbarna vakna och Plutten har fått en väldigt sen frukost!! :)

Här är från gårdagen i Kisa









Under påsklovet var vi och fikade
hos Kalle och Inga-Britt



Vi hann även med en påskmiddag
hos mormor

Nyfiken i en strut

Grannen klipper gräset, då måste man ju titta på :)