lördag 12 maj 2012

Golvslipning pågår

Just nu i vårt kök/matrum :)

fredag 11 maj 2012

Äntligen fredag...

Det har varit en lång vecka med VAB:ande, sjuk liten kille och trötta föräldrar men idag var äntligen alla där de ska vara, på jobb och dagis! Tror att båda Anton och vi behövde att han skulle till dagis idag! Just nu sover lill-killen sedan ett tag tillbaka, stor-killen målar skjutdörrarna i nya köket och jag kollar på Desperate Housewives, perfekt uppdelning tycker jag ;) Imorgon slipar Thias och Johan golvet i köket/matrummet, spännande, det går framåt :)

Har jag förresten sagt att Anton har lärt sig räkna? Han kan räkna till tre nu, pappa har lärt honom :) Kolla videoklippet får ni se :)


BTW så tror jag bestämt vi har börjat se det första av trots här hemma. Nuförtiden lägger sig Anton på golvet och skriker och gråter när han inte får som han vill, underbart för trötta föräldrarna... ;)

Nu ska jag återvända till tv:n! Ha en bra fredag alla :)

måndag 7 maj 2012

Hemmadag

Imorse kl 4 kom Anton och kröp upp i vår säng igen! Vid 5-tiden kräktes han igen :( Jag tror det beror på den jobbiga hostan han har haft ett tag nu! Både kräkningen idag och i lördags kom i samband med hosta!

Så just nu sitter jag och Anton och tittar på Bompa. Mathias kommer strax hem från jobbet för att byta av mig, jag har några möten inbokade på jobbet idag!

Ha en bra måndag!

söndag 6 maj 2012

Trädgårdsfix

Nu ser det lite bättre ut i trädgården :)

När man äntligen kan sova ut...

Så vaknar man kl 4 och sen en gång i halvtimmen efter det! Nu ger jag upp och kliver upp :) Gubben kommer nog sova några timmar till så jag ska göra frukost och kryper upp i soffan framför tvn en stund :)

Igår efter vi lämnat Anton fixade vi lite i trädgården! Mathias klippte gräset (eller så långt han hann innan gräsklipparen la av iaf) och jag rensade i kragpallarna! Sen åkte vi och handlade lite tillträdgården, så idag ska jag plantera lite och fixa iordning balkongen! Vi fick även med oss ett kompost-galler som ska sättas upp idag!

I eftermiddag kommer Plutten hem igen och såklart saknar jag honom som tusan :)