lördag 26 maj 2012

Hemma igen

Efter en lång och händelserik dag i Oskarshamn...

Lastbilar

Vi är i Oskarshamn idag och tittar på lastbilar! Scania har öppet hus! Behöver jag sägs att Anton är mycket fascinerad ;)

fredag 25 maj 2012

Mormormys

Thias är på firmafest, brännboll på Bonnbacken! Jag och Anton har varit och handlat och sitter nu hos mormor och kollar på Bompa! Kolla bara vad spännande "Elias - den lilla räddningsbåten" ser ut att vara... ;)

torsdag 24 maj 2012

Duktiga killen

Vår duktiga kille sov hela natten i sin egen säng, alltså inga små springande fotsteg in till vårt sovrum hördes inatt! Kl 19-06 sov han, så det börjar arta sig ;)

Idag har det varit fullt upp med pyjamas-shopping, middag, trots, matvägran, lekparken med Vilgot, bad, trots igen och nattning! Och allt detta EFTER jobb och dagis! Ni förstår att det var två trötta föräldrar som sjönk ner i soffan när vilden hade somnat!! Nu hoppas vi på en lika bra natt igen och sen tar vi fredag ;)

Natti natti!

onsdag 23 maj 2012

Halvvägs

Idag är jag i vecka 20+0, alltså halvvägs i graviditeten! Skönt att det "bara" är hälften kvar... Denna graviditeten är 100 resor värre än min förra var, alla symptom kommer mycket tidigare och mycket starkare :( Men som sagt bara hälften kvar innan detta är över och jag får belöningen... :)

Anton och pappa gör en high-five på det ;)

tisdag 22 maj 2012

Hos mormor

Golvet hemma i nya köket har blivit vitvaxat idag, så hemma luktar det illa nu! Därför flydde vi till mormor efter dagis! Nu har vi ätit middag och badat med ankorna här och ska strax åka hem så en av oss får sova (eller kanske flera) ;)

Köksuppdatering

Lite småsaker händer nere i köket! Igår (förrutom att Mathias slipade golvet) så var rörmokaren här och satte upp de nymålade elementen igen och vi testade att lägga ut gnistskyddet framför kaminen! Det kommer att bli så snyggt och nu börjar jag bli otålig och vill se allt färdigt :)

Morgonlut

Mina grabbar tog ett lut framför Bolibompa nu på morgonen!

måndag 21 maj 2012

Helgen i korthet

Denna helgen har gått väldigt snabbt! Vi har hunnit med storstädning, presentshopping, middag hos Morgan och Beverly och besök av Maria, Glenn och barnen från Varberg! Anton har trivts med att leka med Kajsa och Peyton i lördags och Lucas och Isac i söndags :)

Tanken var att Mathias skulle slipat lite på golvet i matrummet också, men han fick aldrig tag på killen han skulle låna slipmaskinen av, så han har slipat lite idag istället!

Idag har magen inte riktigt varit med mig :( Hela dagen har det slitit och dragit i magen och gjort ont så fort jag har rört mig. Nu är det äntligen något bättre, men inte helt bra än. Men jag antar att magen växer väldigt mycket nu och det är det jag känner! Hoppas det har gått över när jag vaknar imorgon!!

Några bilder från helgen:

Anton myser med söta tjejerna Kajsa och Peyton :)
Ett besök ii leksaksaffären uppskattades av både Anton och pappa ;)
Lucas, Isac och Glenn tar glasspaus
Söta Tove, 8 månader