lördag 2 mars 2013

Tre viktiga!!

Den här har jag sett på flera bloggar nu och jag tycker den är lite kul!

De tre första orden man ser är de man vill mest i livet!

Mina ord blev love, experience och fun! Det verkar ju faktiskt ligga något i det! Vilka ord ser ni?

Här kollar vi på Melodifestivalen, dricker vin och äter glass och det tänker jag återvända till nu!

Bra start på en lördag

Idag började jag dagen med ett träningspass, en lång dusch och sen frukost i lugn och ro. Jag känner att jag blir så mycket piggare och får mer energi när jag har tränat, varför har jag inte gjort det tidigare?? Anton hängde på träningspasset en stund, sen tröttnade han och åkte motorcykel istället. Nu har han övergått till att bygga med lego istället! De andra två i familjen hänger mest i soffan och tittar på skidor idag!


Nu måste jag börja med lite lunch till Anton som måste hinna sova en stund, för sen ska vi iväg till min mor för lite middag!

fredag 1 mars 2013

Pappas tjej!



När man inte har en napp i närheten, då får man ta till vad som finns i närheten, pappas skägg till exempel ;)

Just nu sover Stella och Anton leker med bilarna på sitt rum. Vi väntar hem pappan i familjen som vi har skickat iväg för att panikhandla efter jobbet. Det var inte populärt kan jag säga, men det måste ju göras :) Sen väntar middag med kyckling och klyftpotatis och kanske lite vin till för några av oss.


Hur ser er fredag ut?

Nästan...


Så här nära var Stella på att vända sig från rygg till mage igår. Hade det inte varit för det där dumma babygymmet som var i vägen så...

Godmorgon på er!

Välkommen mars! Visst känns det som om våren är på gång!? Sol, plusgrader och snön som smälter bort mer och mer för varje dag!

Här håller vi på med morgonbestyren, frukost, leka, tandborstning mm för att snart gå till dagis! Sena som vanligt är vi också. Idag är det äntligen fredag och vi har en hel helg framför oss med familjetid, underbart!

Gör det bästa av denna fredag nu, det tänker jag :)


torsdag 28 februari 2013

Syskonkärlek

När jag kom till dagis för att hämta Anton idag så kom han och sprang emot mig ut i hallen. Men det var inte mig han ville till, det var syrran. Han sprang direkt fram till vagnen, tog hennes hand och började prata med henne. Hur gulligt som helst ju! Själv fick jag tigga till mig en kram!

 

Även när vi kom hem fortsatte gullandet med syrran. Det är ju jättekul att se hur mycket de tycker om varandra och nu märker man att Stella gillar att ha brorsan i närheten. 
Men lite hade han nog saknat sin mamma också, han plockade fina blommor till mig i vår trädgård!


Nu är det läggdags för mig. När en snorig och hostig liten tjej håller mig vaken från 4:30 på morgonen, då blir man trött!!

Natti natti!

Ett fynd

Igår när jag och ungarna var på stan hann jag in en sväng på Åhléns och hann göra ett fynd på min snabba tur genom varuhuset. När man går på stan med Anton får man nämligen vara snabb och endast gå efter det man ska ha. Att jag gick dit planlöst utan att ha ett mål var mycket modigt av mig tycker jag! Fyndet i alla fall var den snygga scarfen ni ser på bilden, och priset? Endast 10 kronor!! Är inte det ett fynd så säg...


Så här tänker jag att jag ska matcha den, och till detta ett par snygga jeans och en enkel vit t-shirt! Vad tror ni om det?

Nu måste jag skynda mig till dagis för att hämta hem en efterlängtad liten kille :)

Lugn start

Här har jag och Stella haft en lugn start på dagen. Jag började dagen med att träna och sedan somnade hon i sin säng. Då passade jag på att duscha och äta frukost. Nu är hon vaken igen och vi myser! Jag tror att jag ska sätta mig och betala räkningarna nu, ifall fröken tillåter det. 

I eftermiddag ska vi hämta hem Anton från dagis. Vi saknar honom som tusan, men ibland är det skönt att bara få ägna all tid åt ett barn!

Hoppas ni får en bra torsdag, känner ni att helgen är nära?? :)

onsdag 27 februari 2013

Inga gröna fingrar


Jag har verkligen inga gröna fingrar och såna här stackars blommor (plättar i luften eller vad de nu heter) har jag avverkat några stycken. Jag tror detta är nummer 3 bara i år! Men det får det helt enkelt vara värt för jag tycker det är så fint med gröna växter omkring mig. 


Då passar detta konstgjorda olivträd mig bättre, men det vore då tusan om jag inte ska kunna hålla en blomma levande, jag fixar ju två barn ;)

Anton är ju hos farmor och farfar ikväll och vi har precis fått rapport från en badande kille som strax ska lägga sig! Han har varit i hamnen och matat ankor och ätit pannkakor på Sahara, jag hör ju att han har det bra :)

Här hemma har vi passat på att röja lite på övervåningen, tanken är ju att bygget ska dra igång där snart. Nu åkte Mathias precis iväg för att hämta hem lite mat, ibland får man vara lite lat och låta bli att laga middag!
Hoppas ni har en bra kväll!

Lugn morgon

Denna morgon startade lugnt med båda barnen sysselsatta med sitt och det gav mig tid till att äta frukost i lugn och ro. Sen förstår jag inte vad som händer, men det är likadant varje morgon! Helt plötsligt är klockan jättemycket och vi får stressa iväg i alla fall, även idag så klart! Men vi hann till BVC i tid, det var nog på minuten tror jag.


Allt gick jättebra, båda barnen skötte sig superbra. Anton, som man tidigare inte kunnat ha med någonstans, var idag jätteduktig och lät morsan uträtta några ärenden på stan till och med! Dock kom vi hem lite sent, så någon lunch hanns inte med att laga. Då fick Mathias ta med mat hem och idag blev det från Donken. 

 Nu sover Anton och jag och Stella ska passa på att slappa lite i soffan tror jag!
I eftermiddag kommer farmor och hämtar Anton. Han ska sova över där och bli lämnad på dagis imorgon.

Godmorgon


Kikar bara in lite snabbt för att hälsa godmorgon!

Här äts det frukost just nu och strax ska vi iväg till BVC med Stella. Första gången jag bokar in ett besök när Anton inte är på dagis, önska mig lycka till ;)

tisdag 26 februari 2013

Vårtecken?

Nu har jag landat hemma igen efter kiropraktorbesök, veckohandling och datorsupport. Varma mackor blir vår middag ikväll och de åker in i ugnen as we speak, mumma :)


Nu tycker jag det börjar kännas lite som vår i luften, tycker ni inte det? Snöras från taket, barmark på trottoarerna, solen som vi fick se idag och dessutom har det flyttat in jättefina påskliljor på vårt matbord (tack morsan och Mats). Nu får snön gärna försvinna helt och hållet för nu vill vi ha vår!!


Nu ska jag slå mig ner i soffan, vänta på middagen och gosa med min söta dotter! Hur spenderar ni er måndagkväll?

Bästa starten på dagen


Idag fick jag bästa starten på dagen. Inte nog med att jag fick ungarna att ligga kvar i sängen till 7:30, när de båda hade vaknat låg vi alla i vår säng och Anton sjöng och busade med syrran! Det är mysigt att se syskonkärleken mellan dem!


 Nu har internet äntligen hoppat igång igen och jag måste skynda mig iväg till kiropraktorn! Vi hörs senare!

Tystnad

Både i huset och på bloggen! I huset för att Anton sover just nu och på bloggen för att vårt bredband inte fungerar för tillfället!

Jag som hade så fina bilder att visa er, men kanske senare om det funkar då! Men för att det inte ska vara helt tyst och för att ni ska veta att jag lever får ni ett inlägg från mobilen sålänge! Bättre ett bildlöst inlägg än inget alls, eller hur?! :)

måndag 25 februari 2013

Försenat firande

Ikväll har mormor och Mats varit här för att fira Mathias, lite i efterskott! Tur att vi hade en hel tårta över efter dopet och tur att de kom förbi och hjälpte oss äta upp den!

Nu sover båda ungarna gott och jag ska slänga mig i soffhörnet! Mormor och Mats vet hur man kör slut på ungarna, så mycket kan vi säga :) Tack så mycket för presenten hälsar Mathias!

Kort och koncist inlägg, ha en trevlig måndagkväll!

Nytt i köket

 
Hej!

Kikar in lite snabbt för att visa något nytt i mitt kök som söta Vickan köpte med sig från Ikea igår när hon var där. Tack snälla du :)




Jag gillar det lite industriella i brickan, med stämpeln i mitten som symboliserar platsen där alla Ikeas produkter tillverkas och de små insektsnycklarna runt om hela brickan. Jag tycker den pryder sin plats i mitt kök dessutom, vad tycker ni??

Nu måste jag skynda mig till dagis och hämta hem min lille kille. Hans första dag på dagis på över en vecka, hoppas han har haft roligt :)