lördag 7 september 2013

Höstmorgon

Godmorgon på er!

Eller snarare godmiddag kanske. Här har vi (några av oss ) varit uppe sedan kl 5:30 och hunnit med att äta frukost både en och två gånger. När vi kom ut i köket i morse möttes vi av detta fina dis ifrån köksfönstret. Visst är ljudet helt fantastiskt!



Jag gillar hösten, den lite kyligare och klarare luften och att man kan krypa upp i soffan med filt, tekopp och en massa ljus tända. Men det blir ikväll det. Först har vi en helt oplanerad dag framför oss. Eller helt oplanerad är den inte, minns ni alla barnkläder jag släpade upp ifrån källaren förra helgen? De står fortfarande kvar och idag ska de gås igenom och sorteras så vi äntligen får tillbaka vår hall (i alla fall tillfälligt innan den kommer belamras av byggmaskiner inom några veckor). 


Sen planerar jag att hinna med en massa mys, kramar, bus och pussar med mina älsklingar också! En bra lördag känner jag väntar på mig, bäst att starta upp den nu :)

onsdag 4 september 2013

En julklapp i september

En bra grej med presentkort är att man kan sprida ut presenterna lite. Igår var jag och fick en massage som jag fick som födelsedagspresent och idag har jag hämtat ut ett paket från Leila's general store där jag använt ett presentkort jag fick i julklapp! Underbart :)


Snyggt förpackat och fina saker är ju ett vinnande koncept :)





Nu på morgonen har vi lämnat Anton på dagis (där det faktiskt går riktigt bra nu, han springer in för att leka med kompisarna) och nu ska jag försöka få en envis liten tjej att sova en stund innan lunch. 

Vad gör ni idag? Jobbdag för de flesta misstänker jag?!

måndag 2 september 2013

Första, men inte sista

Idag har min lilla tjej fått sin första (men garanterat inte sista) fläskläpp. Det är ju sånt som händer när man håller på att lära sig gå och ibland ramlar och dessutom har oturen att ramla mot en bordskant. Men det verkar inte vara någon fara med tänderna, det är mest svullet och gör säkert jätteont för min stackars lilla älskling.


Idag kom ju äntligen Anton hem till oss igen och det var jättegulligt att se syskonen tillsammans igen efter de har saknat varandra :)

Nu sover lilla fläskläpps-fia och snart Anton också. För min del väntar en efterlängtad dusch, sen blir det nog en kopp te och duntofflorna i soffan. Jag gillar faktiskt höstkylan som kommer smygande och snart kan vi nog börja elda i kaminen igen!

God måndagkväll på er!

söndag 1 september 2013

Att inte få så mycket gjort

I min enfald trodde jag att jag skulle hinna med massor nu när jag bara har en unge hemma. Därför släpade jag upp varenda påse med barnkläder jag kunde hitta i källaren och tänkte att det skulle sorteras och läggas i vakuumpåsar. Det visar sig vara precis tvärtom. Nu har ju Stella inte Anton att leka med, så då kräver hon min uppmärksamhet precis hela tiden. Därför har jag nu alla klädpåsarna stående i hallen och endast en liten del av dem är sorterade!



 Men imorgon blir det ändring på det för då kommer äntligen Anton hem! Jag säger inte att jag får mera gjort, men åtminstone har jag alla mina ungar hemma hos mig igen :) Dessutom har jag en liten tjej som kryper runt här och ropar efter Anna (som hon kallar Anton), så jag tror hon saknar honom också!