lördag 4 februari 2012

Vad var det jag sa :)

På väg igen

Efter en natt med halvbra sömn (man sover ju aldrig riktigt bra när man är borta eller hur?!) och en god frukost är vi nu på väg söderut! Vi står nu på Rindö och väntar på färjan som tar oss till Vaxholm, sen styr vi kosan mot Norrköping! På bilden ser ni det fina huset vi har bott i inatt :)

Anton skickade vi upp till farmor och farfar kl 6:30 imorse. Där lekte han med bilar i sängen medan jag tog en dusch och Mathias sov lite till :) Nu kommer han nog somna i bilen snart!

fredag 3 februari 2012

Vilken dag...

Efter att ha åkt bil, stannat för fika, åkt bil igen, stannat för lunch, åkt bil en stund till, åkt fel, kollat på båt, åkt bil igen och suttit i bilkö 2,5 timmar är vi på plats på Skarpö hos Bengts kusin Johan och hans fru Agneta. Vi har hunnit få i oss en god middag, gått husesyn och nattat Lill-killen :)

Anton har varit så duktig idag när han suttit i bil i nästan 10 timmar utan att klaga, min lille älskling. Mot slutet (i bilkön) fick vi dock ta till Bolibompa på Svt Play!

Nu sitter jag i soffan med ett glas vin! Imorgon åker vi söderut igen och jag blir avsläppt i Norrköping för shopping och konsert :)

Norrköping och bättre väder

Nu åker vi igenom Norrköping och vädret är mycket bättre, nu är till och med solen framme :)

Vi fikade nyss i Söderköping och nu läser Anton tidningen!

På väg i snöstorm

Vi valde nog sämsta dagen att ge oss ut på vägarna! Nu är vi på väg mot Stockholm, sakta men säkert!

Jag har hunnit jobba en stund på morgonen och blev hämtad på jobbet! Vi är snart i Ringarum och Anton har sovit en bra stund nu!

torsdag 2 februari 2012

Kakoo

Anton fick just syn på en traktor (kakoo) utanför fönstret och inte vilken traktor som helst utan en som pappa körde :)

En fruktstund hinner vi nog också med innan läggdags :)

Snöstorm

Ute snöar det massor och vi sitter inne och myser i soffan! Anton tittar på "Bilar" på tv och jag letar nya appar till mobilen :) Thias ska iväg och skotta snö åt Kalle och Inga-Britt!

Vi ska soffmysa en stund till innan Anton ska sova och jag ska packa! Imorgon åker vi nämligen till Stockholm med Gittan och Bengt. Vi ska sova hos Johan och Agneta och på lördag åker vi söderut igen! Då är det jag som blir avsläppt i Norrköping för lite shopping, konsert (Anna Ternheim) och övernattning hos Jessika :)

Ha en mysig torsdagkväll!

onsdag 1 februari 2012

Bolibompa-morgon


Som vanligt här i vårt hus :) Idag lämnar pappa på dagis eftersom han ska vara hemma och renovera idag! Passar bra eftersom jag måste vara på jobbet tidigare på möte där jag ska presentera skolans marknadsplan!

söndag 29 januari 2012

Lite bilder från vår dag...


 Vi var som sagt först på Thai Hoa och åt lunch med familjen Jakobsson/Berg samt Johan och Agneta. Mycket trevligt :)
Sedan stressade vi vidare till Kalle och Inga-Britt för lite födelsedagsfika!




Och vi avslutade dagen med lite mys i soffan :)


Lunch på Thai Hoa


Med kusinerna och hela tjocka släkten :) Snart ska vi vidare till födelsedagsfirande!

Vad händer på bygget?


Det var ju ett tag sen jag skrev om vår renovering så jag tänkte visa er lite bilder. Det har gått sakta men säkert med bygget senaste tiden. Vi har umgåtts och gjort saker hela familjen tillsammans istället. Men nu tror jag att Thias har lite mer energi och vill fortsätta med renoveringen igen. Han är nere just nu och fixar lite. Just nu förbereder han för spotlights i överskåpen.

I veckan var elektrikern här, så allt är förberett för alla lampor. Det kommer bli spotlights i taket över alla arbetsbänkar och dessutom spotlights i nerbyggnaden av taket som lyser åt sidan. Jag tror det kommer bli toppen :) Så här ser det ut just nu:


Förberett för belysningen

Här kommer köksfläkten sitta!

och här är den...


Nu väntar jag på att Anton ska vakna, sen ska vi luncha med Mathias släktingar (Johan och Agneta) och senare i eftermiddag blir det fika hos Kalle och Inga-Britt (Inga-Britt) fyller år imorgon.

Ha en mysig söndag alla :)

Godmorgon!


Här har vi varit vakna någon timme och har just nu familjemys i soffan framför Bolibompa :) Ska strax fixa lite frukost och sedan ta tag i dagen!