fredag 5 oktober 2012

Jag tror någon mår bättre ;)

Chillar

Vår lille kille mår mycket bättre nu och han har alldeles för mycket energi för mamma och pappa nu igen!

Just nu tror jag han tycker det är ganska skönt att vara hemma och chilla framför tvn, eller vad tror ni?? ;)

Sjukstuga

Idag har vi sjukstuga här hemma! Igår när jag hämtade på dagis var det en febervarm Skrutt jag hämtade hem :( Senare på kvällen kom det även en rejält stor spya också! Efter ett bad somnade lille älsklingen av ren utmattning! Idag verkar han piggare så vi hoppas att det har vänt!

Just nu är det nyponsoppa och Djungelboken i soffan som gäller!

Jag däremot känner mig lite konstig i magen idag och jag hoppas det går över snabbt! Vill absolut inte åka in till förlossningen med magsjuka :(

Idag är det endast fyra dagar till beräknat datum, jag är i vecka 39+2 idag! Skönt :)

onsdag 3 oktober 2012

Nästan...

Nu har jag inte långt kvar på min graviditet! Det ska bli så skönt att få tillbaka min kropp och kunna röra sig normalt igen :)

Nu jobbar jag inte längre utan försöker vila upp mig! Idag är det dock stängningsdag på dagis så vilden är hemma med mig! Men farmor kommer lite senare för att avlasta mig lite :)

Köket är nu klart och vi försöker flytta ner lite saker varje kväll, men det går trögt! Jag är inte till så stor hjälp längre då jag måste vila efter att ha gått i trappan en gång och Mathias är supertrött efter racet han har kört för att få köket klart! Jag tror luften har gått ur honom lite! Men till helgen kanske vi kan få lite bärhjälp och kunna flytta ner!? Eller?! :)

söndag 30 september 2012

Mammas pojke

Jag tror att Anton är mammas pojke, han gillar att prova skor (helst andras) :)

Förutom skoprovning pågår en sista omgång målning, torkning av skåp, pajbakning och antennuttagskruvning!