lördag 6 augusti 2011

Nattbad

 

Ja, vad ska man säga??? ;)

Lördagsgodis

Lördagsgodis är ju självklart en dag som idag :) Just nu sitter vi och äter grillat, jättegott :) Jag, Leia och Fanny hade tjejmys vid poolen förut!
Hoppas ni har en bra kväll, det har vi :)







Pappamys

Efter pool, bad och pyjamas vill man ha pappamys :)

Badpojke

Bada är ju ett måste en varm dag som idag :)

Gunnebo

Vi hänger vid poolen i Gunnebo! Ikväll blir det att grilla här, mycket trevligt :)

Lycka

Lycka är ett upphittat paket russin i mammas handväska medan vi väntar på pappa :)

Pappa är för övrigt och knackar dörr för att fråga efter färgkoder på hus!!

Snart ska vi bege oss ut till Gunnebo för lite fika och bus :)

Godmorgon

Detta är ju också ett sätt att sova på ;)

Den här vilden väckte morsan kl 5:30 imorse. Trots mina bästa försök att få honom att somna om lyckades jag bara slumra i 10 minuter medan vilden var relativt still i sängen... Farsan somnade på soffan igår kväll och kom in till oss för någon timme sen! Precis när jag var på väg att gå upp för att göra frukost till hela familjen somnade båda mina grabbar om :)

fredag 5 augusti 2011

Fredagsmys :)

Kycklinggryta med klyftpotatis, hallonsorbet, rosévin och Ernst på tv! Så spenderar vi vår fredagkväll :)

Idag har Mathias jobbat förmiddag, jag jobbat eftermiddag (hemifrån). När jag fortfarande inte jobbat klart kl 16 kom mormor hit och busade med Anton så Mathias kunde gå ut och tvätta klart fasaden. Han började igår och imorgon kommer muraren för att laga fasaden! Sen har vi börjat titta på färg och det lutar åt en vit färg som kallas Stockholmsvit (S0502Y). Som det ser ut nu så dröjer det inte jättelänge innan vi är vid målningen! Spännande :)

Förresten så pratade jag med min chef idag och han föreslår att vi ökar på min tjänst till 75% under augusti och september och det tackar jag ju inte nej till :D

Ha en mysig fredag och krama varandra :)

Skickat från min iPhone

torsdag 4 augusti 2011

Anton bus

Nu har han erkänt ;)

Paus

Eftersom nätverket fortfarande inte funkar på skolan så jobbar jag hemifrån även idag! Just nu tog jag en liten lekpaus, men det är väl bäst att återgå till arbetet nu :)

Morgonfrisyr

Det är väl vad vi kallar det här!? ;)
Här gör vi oss iordning för dagen! Jag ska till jobbet och Anton ska busa hela dagen :)

onsdag 3 augusti 2011

Gräsklipparmannen

Grannen klippte gräset och då var det någon som blev nyfiken :)
Just nu har denna någon och hans pappa gett sig ut på promenad! Tror dom skulle gå upp och hälsa på Kim i hans nya hus.
Morsan fortsätter att jobba :)

Jobb hemifrån

Just nu sitter jag hemma i vår trädgård och jobbar, härligt :) Första dagen gick jättebra och mina chefer och kollegor verkar toppen! Idag har jag fått hur mycket arbetsuppgifter som helst kastat på mig, antar att jag har varit efterlängtad ;) Nätverket är dock inte igång på skolan ännu och eftersom mina arbetsuppgifter kräver uppkoppling så valde jag att gå hem och jobba istället!
Bäst att fortsätta jobba nu!

Nya jobbet

Håller på att göra mig redo för nya jobbet idag! Lite nervöst, men jag är säker på att allt kommer kännas toppenbra när jag kommer hem i eftermiddag :)

tisdag 2 augusti 2011

Finbesök

Vi fick finbesök här i stugan, men tyvärr kom dom strax innan vi skulle åka så vi hann inte träffa dom så mycket :( Nu säger lilleman till att han börjar bli trött så det är bäst att bege sig hemåt! Farsan håller förmodligen på att måla det sista på takfoten. Hoppas han hinner klart för imorgon skulle skyliften ut till en kund!

Årets första bad :)

Äntligen är årets första dop gjort! Det har nog aldrig dröjt så här länge på sommaren förut! 23 härliga grader var det i vattnet i alla fall :)

Badväder

Anton inviger nya babypoolen! Det var lite kallt, men det var kul sa han ;)

Oss andra två går det ingen nöd på heller :)

Mammas kakmonster

När Anton är med mormor går det ingen nöd på honom ;)

Stugan

Det är varmt även idag! Nu hämtar vi upp mormor och drar till stugan :)

Sovande Skrutt :)

För tillfället är det lugn och ro här hemma på Allén 28, detta är anledningen ;)

måndag 1 augusti 2011

Nya fasaden

Kolla vad snyggt vårt hus är! :) Och vänta bara till vi får på lite färg så småningom :D Nu ska vi bara bestämma vilken färg...Vad tycker ni?

Nu på kvällen fick vi spontanbesök av familjen Berg och Anton fick busa med kusinerna, kul kul :) Nu är vår middag klar, grillade kycklingfiléer och klyftpotatis, så nu ska jag sätta mig och äta! Trevlig kväll på er :)

Varmt...

Det är jättevarmt både ute och inne idag! Anton har precis ätit middag och fick persika till efterrätt, mumma var det :) Mathias är ute i skyliften och målar takfoten en fjärde och förhoppningsvis sista gång! Samtidigt passar han på att ta bort tejpen från fönstren som polackerna har lämnat! Dom är förresten klara nu och resultatet blev riktigt bra, kan visa en bild på hela huset senare ikväll!
Så fort Mathias är klar ute ska vi grilla kyckling och göra klyftpotatis till, mums :)

Skåpsråttan ;)

För att få plats i skåpet måste man ju slänga ut allt som finns där först, det fattar väl vem som helst ;)

Pussel med pappa

Anton passar på att lägga pussel med pappa när han är hemma på lunch :)
Idag har vi en lugn måndag med hemmalek och plock! Vi kanske tar en promenad i det fina vädret i eftermiddag! Tänk att om lite drygt en vecka så börjar min stora kille på dagis. Det är med blandade känslor, mest ser jag fram emot att få lite vardagsrutiner men det är ju en omställning att någon annan ska ta hand om honom! Dessutom börjar jag jobba på Alphaskolan nu på onsdag. Det känns riktigt bra, men lite nervöst för att det är något nytt :) Med andra ord känns det verkligen att hösten är på intåg!

söndag 31 juli 2011

Bus och GP

Vi busar och tittar på GP inspelat igår hos mormor! Jag har till och med slumrat lite i soffan. Vi kom hem och kom i säng sent i natt, tror klockan var 4:30 när vi somnade och imorse vaknade jag kl 9:30 och kunde inte somna om. Då gick jag upp och började städa undan lite efter röran som blev igår när vi fick stressa iväg till bröllopet. Nu börjar tröttheten komma ifatt mig! Min gubbe däremot låg kvar i sängen till kl 13 och hävdar nu med bestämdhet att han håller på att bli sjuk, tror jag inte en sekund på ;)
Bröllopet igår var förresten jättefint, festen var rolig och maten supergod :) Tack så mycket för en underbar dag :)