torsdag 10 april 2014

Vatten, vatten, bara vanligt vatten...

Eller inte så bara upptäcker man när man sitter med frukostkladdiga barn på morgonen och rörmokaren ropar att han har stängt av vattnet en liten stund. Tack och lov för våtservetter i sådana situationer säger jag bara :)


Nu har har gjort klart sitt jobb här och vi har äntligen rinnande vatten och en fungerande toalett på övervåningen! Nu väntar vi på elektrikern som har lite jobb kvar att göra, bland annat spotlights i taket på badrummet och garderoben. Mathias slipar lite på trappan varje dag så det går framåt på den fronten också. Men när jag frågar om någon form av tidsram så säger han just ingenting, antar att han inte vill ge mig några falska förhoppningar. Men längtar gör jag ju såklart :)

tisdag 8 april 2014

Snaaart har vi ett badrum

Idag skulle vi egentligen åkt upp till det stora varuhuset och inhandlat vad vi behöver till vår walk-in-closet. Men på grund av ihållande regn, öppen släpkärra och mycket att göra på Mathias jobb idag så valde vi att istället åka i nästa vecka. Han har att göra med att slipa trappan i veckan i alla fall, så vi kan vänta en stund till med garderoben. 

Hur är då statusen på vårt badrum? Jo, allt sitter på plats, toalettstol, blandare, dusch men vi har ännu inget vatten där. Rörmokaren kommer förmodligen någon dag denna vecka och fixar det sista och sedan är det i stort sett bara elektrikern kvar (i badrummet).

Så här ser det ut för tillfället. 





Så idag kör vi en innedag nu när det regnar, vi får se om det blir uppehåll något senare så kanske vi ger oss ut en sväng.

måndag 7 april 2014

Helgen som gått

  I helgen som gått har vi hunnit med en hel del. Förutom renoveringen (där det nu händer något varje dag) så har Anton hunnit vara på ett kalas, barnen har sovit borta och jag har blivit uppassad en hel kväll med vin, fotmassage och film följt av en god natts sömn och en lyxfrukost (en sen födelsedagspresent och det är ju något man längtar efter när man har småbarn) och vi har dessutom hunnit med att gratulera bästa farmor på hennes födelsedag.

Vill ni se några bilder från helgen? Klart ni vill ;)


 

Nu startar vi upp denna nya vecka som innehåller garderobsinköp, dagis, ännu mera bygg och till helgen vår soon-to-be-4årings första kompis-kalas. Det känns som det blir en bra vecka det här. Hur ser er vecka ut?